Selam hanımlar bebeyi uyuttum az sohbet edelim 😂
Kimlerin eşi temas bağımlısı?
Bu durumdan memnun musunuz?
Benim eşim ciddi manada temas bağımlısı, ilk evlendiğimiz zamanlar çok zorlandım. Abartmıyorum gece boyunca bütün vücudu bana yapışık bir eli ile mememi tutar öyle uyur. Daha da yeni evlenmişim neticede 30 yıldır yalnız uyuyorum😂😂 hiç alışamadım devamlı iterdim gece istemsiz olarak. Ben ittikçe o da hırsla kendine çekerdi. 😂 Sabaha kadar resmen itiş kakış yatağın içinde, yorgun uyanırdım 😂 ama sonra acayip alıştım, şimdi popomu ona dayamadan uyuyamıyorum 🤷🏻♀️
Kimlerin eşi temas bağımlısı 😂
istebunlarhepseks Benn ikimizde aslında oda sarılmadan eliyle kalçami oksamadan uyumaz eminim bnde saçlarıyla oynarım göğsünden aşağı inerim fln o şekilde uyuya kalırız 😅😘
Brvnonk 😂😂😂 ya nasıl oluyor ben çok zor alıştım tartışırdık hatta bazen, hep beni itiyorsun diye küserdi😂 alışınca da fena gerçi ama orası ayrı 😂
istebunlarhepseks ilk başlarda yapışık ikiz gibi yatardık doğumdan sonra eşime birşeyler oldu döner arkasını Uyur ama çok alışmışım öyle sarılmaya dokunmaya illa bir elim üstünde olur yada bacağım biryerinde olur uyuyamam yoksa
yemın ederım yazmak istediklerimi yazmişsin ve bende neftet ederim yani ellemeeee beniiii 🤣🤣 ama hala nefret ettigimi söylemedim üzülmesın diye🥴🥴
istebunlarhepseks Benimkii🙄 Özellikle yaz aylarında hiç cekilmiyor ya sıcakda sarılıyor da sarılıyor bende öyle darlanmaya gelemem hiç 🤣 söylüyorum aşkım çok sıcak oldu diyorum bırakıyor 10 dk sonra yine 🤣
istebunlarhepseks eşim değil ama ben temas bağımlısıyım 😂 uyurken rahatsız etmemek için ayak başparmağımı onun ayağına değdirirm yoksa uyuyamam😂 küsünce bile ayağım yanlışlıkla çarpmış gibi yaparım mesela 😂
istebunlarhepseks Yani temas bağımlısı olarak değilde eşim bana sarılmadan ben ona dokunmadan uyuyamam 🥲 Bazen bebişi emzirmek için kalkarım aranır durur yatakta. Gelincede hemen sarılıp uyumaya devam eder. Aynı zamanda bende gece tuvalete, su içmeye kalktığını anlayıp kıpırdanırım gelene kadar 😂Acaba biz ikimizdemi temas bağımlısıyız ahahahahahah
istebunlarhepseks temas bağımlısı olan benim hep yapışık ve yılışık yaşamak istiyorum eşimle fakat o hiç hoşlanmıyor 😂
Asminmuko Acaba iş ev bebek derken o da çok yoruluyor olabilir mi?
SansursuzKadin vallahi deli oluyordum 😂😂 adam uyurken de şeyedecek beni diyordum 😂😂😂 bari uyurken rahat bırak be adam😂
Yaman 😂😂😂 bi de erkek vücudu fizyolojik olarak sıcak oluyor 🤷🏻♀️ benim eşim de aşırı sıcaktır yaz kış, resmen su akardı değdiği yerlerden yeter hayatım öteye git diye çıkışırım uyku arasında 😂 hatta bi keresinde karnımda bişey yürüyor gibi birden fırladım vücudumda böcek var diye, ikimiz de uyuyoruz. Tabi uyandık ışığı açtım, ulan adamın kolundan nasıl darlandıysam kolundan bana ter akmış o damlanın akışını böcek sanmışım 😂😂😂😂
Tomris ahahaha sen resmen bağımlısın ya hahaha çok tatlı😂😂 yeter ki bi noktadan temas edeyim diyorsun 😂
Akrep kesinlikle😂😂 temas bağımlısı bir çift 😂😂
Astalavistabeybi ayy gülüm valla karşı taraf için çok zor oluyor 😂 aşırı daralırdım inan ki gece yangın var diye bağırasım gelirdi o kadar ki üstüme üstüme gelirdi 😂😂
istebunlarhepseks ahh sorma eşim degil ama ben tam bir temas bağımlısıyım kullanıcı ismimide öyle yapıyordum onaylamadı illa o elim bacagım götüm başım degicek yoksa yatamam yolda yürürken araba kullanırken bile yazın ortasında sıcak falan hiç işlemiyor 😂
istebunlarhepseks Ay saçmalama yapış sende 😂
istebunlarhepseks 🤣🤣🤣 Darlaniyoruz biz🤣 Cok ozenirim böyle kafası eşinin göğsünde uyuyan çiftlere falan ben resmen nefes alamıyorum 🤣
Yaman 🤣🤣🤣🤣🤣🤣aynı
Yaman hahahahahaha ben
Bir de bi kolu 30 kg
Sarılınca vinç altında kalıyor vücudum sanki kemiklerim eziliyor 🤣🤣🤣