• Muhabbet
  • Kimlerin eşi temas bağımlısı 😂

Selam hanımlar bebeyi uyuttum az sohbet edelim 😂
Kimlerin eşi temas bağımlısı?
Bu durumdan memnun musunuz?
Benim eşim ciddi manada temas bağımlısı, ilk evlendiğimiz zamanlar çok zorlandım. Abartmıyorum gece boyunca bütün vücudu bana yapışık bir eli ile mememi tutar öyle uyur. Daha da yeni evlenmişim neticede 30 yıldır yalnız uyuyorum😂😂 hiç alışamadım devamlı iterdim gece istemsiz olarak. Ben ittikçe o da hırsla kendine çekerdi. 😂 Sabaha kadar resmen itiş kakış yatağın içinde, yorgun uyanırdım 😂 ama sonra acayip alıştım, şimdi popomu ona dayamadan uyuyamıyorum 🤷🏻‍♀️

Brvnonk 😂😂😂 ya nasıl oluyor ben çok zor alıştım tartışırdık hatta bazen, hep beni itiyorsun diye küserdi😂 alışınca da fena gerçi ama orası ayrı 😂

istebunlarhepseks ilk başlarda yapışık ikiz gibi yatardık doğumdan sonra eşime birşeyler oldu döner arkasını Uyur ama çok alışmışım öyle sarılmaya dokunmaya illa bir elim üstünde olur yada bacağım biryerinde olur uyuyamam yoksa

istebunlarhepseks Yani temas bağımlısı olarak değilde eşim bana sarılmadan ben ona dokunmadan uyuyamam 🥲 Bazen bebişi emzirmek için kalkarım aranır durur yatakta. Gelincede hemen sarılıp uyumaya devam eder. Aynı zamanda bende gece tuvalete, su içmeye kalktığını anlayıp kıpırdanırım gelene kadar 😂Acaba biz ikimizdemi temas bağımlısıyız ahahahahahah

SansursuzKadin vallahi deli oluyordum 😂😂 adam uyurken de şeyedecek beni diyordum 😂😂😂 bari uyurken rahat bırak be adam😂

Yaman 😂😂😂 bi de erkek vücudu fizyolojik olarak sıcak oluyor 🤷🏻‍♀️ benim eşim de aşırı sıcaktır yaz kış, resmen su akardı değdiği yerlerden yeter hayatım öteye git diye çıkışırım uyku arasında 😂 hatta bi keresinde karnımda bişey yürüyor gibi birden fırladım vücudumda böcek var diye, ikimiz de uyuyoruz. Tabi uyandık ışığı açtım, ulan adamın kolundan nasıl darlandıysam kolundan bana ter akmış o damlanın akışını böcek sanmışım 😂😂😂😂

Tomris ahahaha sen resmen bağımlısın ya hahaha çok tatlı😂😂 yeter ki bi noktadan temas edeyim diyorsun 😂

Yaman hahahahahaha ben
            Bir de bi kolu 30 kg
            Sarılınca vinç altında kalıyor vücudum sanki kemiklerim eziliyor 🤣🤣🤣