Aysegulgrgn yattık bizde ama herifi uyutup forumda takılıyorum hala 😂

Aysegulgrgn reglimin 5.günü, ikimizde istekliyiz ama malesef olmuyor 😂😂 reglimin bitmesini bekliyor kocam 👀👀

Anilla aynen ya, bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor 😑

Az önce olanlar oldu bizde de 😂

Aysegulgrgn 3 gündür cocugu bekliyoruz bi uyumuyor ki yolumuzu bulalım 😂 bugünde yatmadı teee saat 12 de uyudu onu beklerken adamda yatti 😂 uyandırsam uyanir aslında ama kıyamıyorum sabah 6da kalkıp işe gidiyor iki gözümün çiçeği

Sedaa Sancısı agrisi ayrı dert sıcak basması apayrı 😂 keşke erkekler regl olsaydi

Anilla kocam regl olsaydı işe gitmezdi, evde bana nazlanırdı hep 😂😂ay onun nazını hic çekemem. 😂 hafif grip oldugunda bile acayip nazlaniyor, yatak döşek yatiyor. Regl oldugunda düşünemiyorum 😂

Sedaa gerçekten hiç cekilmiyorlar 😂 vazgeçtim agriyi ben cekerim en azından nazıyla tribiyle uğraşmam

Anilla aynen bende öyle düşünüyorum 😂 hasta olmasın diye uğraşıyorum hep. 😂

@Sedaa kendi kendimizi feda ederken biz 😂😂 sonra kadınlar dirdirciii

Anilla yoo ben hic dırdır etmem valla. Az ve öz konuşurum. 😂 bir dediğimi bi daha söylemem,kalkar kendim yaparim. Sonra eşimde arkamdan gelir , niye geldin ki diye trip atarim 😂 o da biliyor bu huyumu. Artik bir sey dedigimde hemen kalkip yapar. Yada tamam der 😂

Sedaa Sen ben olabilir misin acaba asla üstelemem ben 1 kez derim yaparsa ne ala yapmazsa geçmiş olsunn😂