Cikolatali-waffle Pcoslu1anne yumurtlama zamanınız ise gebelik şansı yüksek benimde 40 sonu aynı durum oldu inşallah birşey olmamıştır başka bişi diyemiyorum ertesi gün hapı alın isterseniz
Pcoslu1anne Cikolatali-waffle Emziriyorum oglum baska bisey de agzina almiyor bu ara hasta kafam karismis durumda gidip alamam da illa beyefendi getirecek onun da canına minnet bi tane daha istiyor anasıyla kendisi sanki onlar bakıyor
Cikolatali-waffle Pcoslu1anne birtan hap varmış sadece 8 saat emzirmemek yeterliymiş alsınds almadan önce emzirseniz birde sütünüzü sağsanız bence idare edebilirisnşz
Pcoslu1anne Cikolatali-waffle Keske oyle yapabilsem bebegim ne emzik tutuyor ne biberon 😔 O yüzden sıkıntı yapıyorum mama icen bi bebek olsaydi aklimda bile olmazdi mama verirdim o sürede
Mirinda Pcoslu1anne hemen ertesi gün hapı alabilirsin. Ben anlamıyorum ya bu böyle zorla olabilecek bir şey mi ne kadar saygısızca.
Loveislove Pcoslu1anne ben kaza olmadigi halde korkuyorum valla hamile kalmaktan 2 yontem kullandigim halde hamile olabilirsin yaziyorlar bilemedim canim
Pembetilki Momm2260 cerazette doğum kontrol hapı, emzirirken içilen ertesi gün hapının ado ertes72 sanırım
Survivor12 Pcoslu1anne hap falan alamıyorsan bebeğini gün içinde bol bol emzir süt ürettikce gebe kalma riskin azalir an azından bi olasılık
mavism Pcoslu1anne kız bende içe boşalsa da çocuk olsa istiyorum 1 buçuk yaşında kızım var beraber büyürler diye ama yok benim bey istemiyor 🤣
Hayirlisibegulum Pcoslu1anne 8 aylık bebek ek gıda alıyorsa Bi kaç saat idare edebilirsiniz. Emzirin sonra sağın ilacı icin devamında ek gıda verin uyutun uyanınca zaman dolmuş olur 8 saat idare edebilirsiniz