Kızlar nişanda damat beylerinize ne taktınız ?
Helphelphelp
lkmelms neden takmadilar ki
Hediye takılıyormus saat fln
- Düzenlendi
Bizde nişan olmadı ama eşime düğün de annem gil yüzük birde bilezik takmışlardı
Yenigelin nişanda damada niye ben takıyom ki
- Düzenlendi
Yenigelin Şu takı işlerinden hiç anlamıyorum. Ama sanırım nişan veya söz yapılırken kız tarafı damada oğlan tarafıda kıza nişan yüzüğü alır. Benim iki tarafıda kayınvalidemler aldı 👀 ben eşime maddi değeri büyük şeyleri evlendikten sonra almaya başladım ya onuda hediye olarak 🥲😂 Yani eşim aksesuar olarak sadece yüzük ve saat takar adama bilezik yada kolye almak olmaz 🤔
Yenigelin Yüzügü birde saat
Yenigelin ben ilkkez duydum nisanda damada taki😄😁
Yenigelin ne takıcam ayol takmadım bişey 😅
Yenigelin biz bi saat bide yüzük almıştık çünkü bizden beklediler onlar bana alınca bizde aldık bana 5tane bilezik aldilsr düğüne kadar vermemislerdi bide çok severek küpe almışlardı kayboldu bana sana verdik sende dediler sonra kuyumcuda unuttuk dediler ama eminim almışlardı cok sevmişti ben o küpeleri:(
Yenigelin damata sadece yüzük alınır bizde
Yenigelin damadın ailesine akrabasına bohça yapılır bizde onlarda kız tarafına yaparlar ama biz zahmet vermek istemedik karşılıklı olarak anlaşıp yapmadık.
Ben eşime saat ve alyans aldım
Mayoneziseverim yani sonuçta birlikte yeni bir hayat kurulduğu için geline neden onca altın hediye alınıyorsa damada da o yüzden hediye alınır takılır ve ya… ben saat, palto, alyans, parfüm faln almıştım ailemin yaptığı bohçasından hariç. Ablm ve annemler de eşime de taktılar. Yani hem bana hem eşime. Ha ama kızın kendi geliri yoksa, o zaman anlarım ancak damada hediye almamasını.
bizim herşeyi esimgil tarafi yapti bisey istemiyoruz dediler nişan nikah kına ne varsa yaptılar takıda takmadik🤣