Yenigelin hiçbir şey takmadım valla o da bana takmadı, annesinden de bir şey istemedim. Düğünde bile tek bileziğim ya da setim dahi yoktu. Ama Nişanda damada gelin bi şey takar mi ilk kez duydum?

Bizde nişan olmadı ama eşime düğün de annem gil yüzük birde bilezik takmışlardı

Yenigelin ben kendim istemedim ailem de o toplara girmeyi seven insanlar değil. Karşılıklı yani

Yenigelin Şu takı işlerinden hiç anlamıyorum. Ama sanırım nişan veya söz yapılırken kız tarafı damada oğlan tarafıda kıza nişan yüzüğü alır. Benim iki tarafıda kayınvalidemler aldı 👀 ben eşime maddi değeri büyük şeyleri evlendikten sonra almaya başladım ya onuda hediye olarak 🥲😂 Yani eşim aksesuar olarak sadece yüzük ve saat takar adama bilezik yada kolye almak olmaz 🤔

Yenigelin biz bi saat bide yüzük almıştık çünkü bizden beklediler onlar bana alınca bizde aldık bana 5tane bilezik aldilsr düğüne kadar vermemislerdi bide çok severek küpe almışlardı kayboldu bana sana verdik sende dediler sonra kuyumcuda unuttuk dediler ama eminim almışlardı cok sevmişti ben o küpeleri:(

Yenigelin damadın ailesine akrabasına bohça yapılır bizde onlarda kız tarafına yaparlar ama biz zahmet vermek istemedik karşılıklı olarak anlaşıp yapmadık.
    Ben eşime saat ve alyans aldım

Mayoneziseverim yani sonuçta birlikte yeni bir hayat kurulduğu için geline neden onca altın hediye alınıyorsa damada da o yüzden hediye alınır takılır ve ya… ben saat, palto, alyans, parfüm faln almıştım ailemin yaptığı bohçasından hariç. Ablm ve annemler de eşime de taktılar. Yani hem bana hem eşime. Ha ama kızın kendi geliri yoksa, o zaman anlarım ancak damada hediye almamasını.

bizim herşeyi esimgil tarafi yapti bisey istemiyoruz dediler nişan nikah kına ne varsa yaptılar takıda takmadik🤣

Yenigelin nişanda değil de düğünde saat takmıştım bende. Nişanda o bana bileklik takmıştı 🤷‍♀️