Adsizbayan Deleted11 özel başlığa yanıt yazamıyorum canm girdim de yanitlayamiyorum bı sorun oluştu galiba
2minikmucize Adsizbayan kız kim ne yazmış diye okunmuyor düşüncelerini herkes yazıyor sır düşüncede olabilir farklıda
Adsizbayan 2minikmucize ay canm psotu az daha okusan aşağılarda daha iyi belirttim yanlış bı girişle genelleme yapmış oldum kusura bakma 🤭
Arasemir11 Adsizbayan bn atılan postu okurum ardından fikrimi dile getiririm ki belki çoğu kişi aynı düşüncede olabilir belki ondan öyle görmüş olabilirsin
Adsizbayan Arasemir11 canım çok karıştırmayım arkadas kendi okuyup anlar derken yanlışlıkla genelleme yapmış bulundum aslında demek istediğim baskaydi az daha altları okursan eğer daha iyi anlarsın beni 😊🌸
Olivetti zarifhanim bizbizeyiz sıkıntı yok her zaman açıklıktan yanayım 😂😂 o değil de herkes kim olduğunu anlamış ama ben açıkça yazdım diye post bana patlayacak 😂😂
zarifhanim Olivetti Sanmam ya kendisi en ufak şeyden şüpheci güvensiz bir bayan olduğu için bu gönderiyi beğenen yorum yapan herkese patlayacak. Silemiyoruz da kahretsin, mecbur savunmaya hazır bekleyeceğiz 🤣🤣
Esmerimmm Yalnız bütün forum üyeleri burda adı geçen şahıs ortada yok 🤣🤣😊Sabah bakayım dedim belki görmüştür diye ama hala ses yok anlaşılan 🤣