Miskin Akrep Hay ağzın 🍯 yesin😊 Şaka bi yana çok güzel yazmışsın ellerine sağlık … Bende burda öyle şeyler gördüm ki, kendimle karakterimle, kadınlığımla, ahlakimla özellikle onore oldum…
Adsizbayan Zoya inan okadar önemli biri değil burda kendi kendini ispatladigi için diyorum hakaret anlaşılmasın 😁
Sedaa Rouge aynen bencede, hangi dedigine inanacagimizi şaşırırız artik 🤷🏻♀️ umarim kendini düzeltir.
Zoya Rouge Hayır bakmadim muhakkak dikkatimi çekmiştir insanlari kolayca kirabilen bir tip değilim boylesini goruncede hemen dikkatimi çeker
Adsizbayan Esmerimmm hhaha ya bide bu tarafı var işin böyle platformda herşeyi birbirine kattiktan sonra yeni hesap açıp tertemiz görünme meselesi 🙄
Akrep Dolunayy Yaaa ahahahahahahaha inanırmısın bende bi baktım şöyle. Burada emojiler değişiyor anlamadım önce ama @Miskin öyle yapmaz diye toparladım kendimi😂😂
Adsizbayan Akrep ya böyle dusunmene sevindim ama hissettiğim için de açtım tek rahatsız olan ben değilim belli yani baktım yazdığı şeylere cevap veren yok ha varsa da yeni katılıp tanımayanlar bende dedim artık yeter valla bilmeyen de bişey sanıyor ya düşünsene kadın yeni katılmış buda kendi yapamıyor bide diyor böyle şey mi olur biz kesinlikle söyleyiz böyleyiz vs millet de sanıyor ki tek sorunlu kendi iliskisi öyle sorunsuzmus gibi yükseliyor ki
Zoya Rouge Sinirlerimi bozan yazılara cevap vermiyorum Ardle konuşursam fena kalp kırarım o toplara girmiyorum sessiz kalıyorum
Rouge Zoya aynen bazen bende bundan kendimi cok tutuyorum bazen de tutamıyorum ama dikkat ediyorum kırmamaya yinede olmuyor işte ne kadar dikkat etsen de