Hicbir problemimiz yok cok sukur ama hamile kalamiyorum lutfen yardim edjn deneyimlerinjzj paylasin. Neler jyi gelir ne gelmez
Hamile kalmak istiyorum
Bende hamile. Kalmak istedim. Cok. Ama. Malesef. Sorun. Yok. Bizdede. Fakat 3. Senedir. Denedik. Olmuyor. Daha. Önce 2 sefer. Aşılama. Uygulandı. Başarızız. Daha. Sonrasında. İki. Sefer. Kendiliginden. Hamile. Kaldım. Ve kimyasal. Gebelikle. Sonuclandı. Senin. Durum. Nasıl. Bilmiyorum. Ama. Bende. Kan pırtılaşması. Cıktı ☹️ Sorunumu biliyorum. Ama. Şimdide. Hamile. Kalamıyorum. Bu. Ay. Klomen. Kulladın. Follikasit Ve. Şuan Adetime. İki. Gün. Var. Kasıklarımda. Ve. Belimde. Agrı. Var. Erken. Gebelik. Testi. Yaptım. Ve. Tabiki. Negatif. Arılarımda. Zaten. Adet. Agrısı gibi. Senle. Paylaşmak. İstedim İhş. Rabbim. Tez. Vakitde. Senide. Evlat. Saibi. Eder.
Bu. Arada. Hamile. Kaldım. Aylarda. Sogan. Kürü. Yapmıştım. Dene. Derim. Benim. İki. Hamilelegimde. Sogan. Kürünle. Kaldım. Denedim. Yani. +. Testere. Dişli. Aslan pencesi. Bu. Ay da Adetim. Gelsin. 3. Günü. Başlıcam. Denemedinse. Tavsiye. Ederim. Hayırlı. Günler 🙋🏽♀️
🙏🏽 aminnn. Canım. Rabbim. İsteyene. Versin. İhş. Ben. Bahsetmiştimya. Aşılama. Yaptırdım. O. Ay. Bende. Kis. Oluşmuştu. Sogan. Kürünü. Denedim. Ve. Gercekden. Etkisini. Gördüm. Gitdim. Dr. Bile. Şaşırmıltı. Ben. Almayada. Yaşıyorum. Almanlar. İnanmaz. Böyle. Şeylere. Ama. Ben kis. İçin. İçtim. Etkisini. Gördüm. Daha. Sonrada. Devam. Etdim. Ve. Hamile. Kaldım. Fakat. Kimyasal. Gebelik. Oldu. Ben. Dene. Derim. Şifa. Allahdan. İhş. Faydasını. Görürsün. Ben. Tkr. Bu. Ay. Denicem. Adetimi. Bekliyorum. Şuan. İhş. Birbirimize. Faydamız Olur. Saygılar😇
Klorsuz su
Açık kahverengi kabuklu soğan ihtiyacınızı görecektir. Sabah. Ve. Aksam. Ictim ben. Adetin. Son. Günü. Kullaniyor. 15 gün
Ihs. Faydasini. Sizde görürsünüz Bu. Arada. Her. Defasinda. Taze yapiyorsunuz. Bir. Bardak. Klorsuz. Su bi. Bas. Sogan. 4 de. Bölüm. Kaynatip. Icebilceniz. Sicakliga geldinde. Icin. Sifa. Olsun🙏🏽🙏🏽
Bende hamile kalmak isdiyorum bir kez hamile kaldım ve düşdü😪😔
Cok. Gecmis. Olsun. Canim. Rabbim. Ihs. Tez. Zamanda. Bi. Evlat. Nasip. Etsin. Sana. 🙏🏽🙏🏽
Ama. Sunu. Sakin. Unutma. Demek. Hamile. Kalabiliyorsun. Önlemini. Al. Bende. Hamile. Kaldim. 2. kez. Düsükle. Sonuclandi. Ve bende. Kanpirtilasmasi. Varmis. Sonradan. Ögrendim. Daha. Öncede. Zaten. 5. aylik. Bebegim. Karnimda. Ölmüstü. Rabbim. Birdaha. Yasatmasin. Ayni. Aciyi. Ltf. Tahlillerini. Yaptir önlemi. Al. Saglicakla. Kal
Sevgiercan gözün. Aydin. Olsun. Canim. Rabbim. Saglikli. Kucagina. Almayi. Nasip. Etsin. Evladini. Bizlere. Dua. Et. Hamilelerin. Duasi. Tuturmis🙏🏽😘
Deniz54 Doğum yaptım canım oğlum 3 aylık 😍
Sevgiercan oo. Mahşallah. Ozaman ne. MutLu. Sana. Canım. Darısı. Diyer. Arkadaşların. Ve. Benim. Başıma. İhş. Oglusunla. Bir. Ömür. Saglıklı. MutLu. Olun. İhş🙏🏽🙏🏽😗