Hicbir problemimiz yok cok sukur ama hamile kalamiyorum lutfen yardim edjn deneyimlerinjzj paylasin. Neler jyi gelir ne gelmez

Bende hamile. Kalmak istedim. Cok. Ama. Malesef. Sorun. Yok. Bizdede. Fakat 3. Senedir. Denedik. Olmuyor. Daha. Önce 2 sefer. Aşılama. Uygulandı. Başarızız. Daha. Sonrasında. İki. Sefer. Kendiliginden. Hamile. Kaldım. Ve kimyasal. Gebelikle. Sonuclandı. Senin. Durum. Nasıl. Bilmiyorum. Ama. Bende. Kan pırtılaşması. Cıktı ☹️ Sorunumu biliyorum. Ama. Şimdide. Hamile. Kalamıyorum. Bu. Ay. Klomen. Kulladın. Follikasit Ve. Şuan Adetime. İki. Gün. Var. Kasıklarımda. Ve. Belimde. Agrı. Var. Erken. Gebelik. Testi. Yaptım. Ve. Tabiki. Negatif. Arılarımda. Zaten. Adet. Agrısı gibi. Senle. Paylaşmak. İstedim İhş. Rabbim. Tez. Vakitde. Senide. Evlat. Saibi. Eder.

Bu. Arada. Hamile. Kaldım. Aylarda. Sogan. Kürü. Yapmıştım. Dene. Derim. Benim. İki. Hamilelegimde. Sogan. Kürünle. Kaldım. Denedim. Yani. +. Testere. Dişli. Aslan pencesi. Bu. Ay da Adetim. Gelsin. 3. Günü. Başlıcam. Denemedinse. Tavsiye. Ederim. Hayırlı. Günler 🙋🏽‍♀️

Deniz54 cok tesekkür ederim Allahim sanada Tez zamanda evlat versin daha fazla aratmasin gercekten 🙁

Deniz54 acaba sogan kurunu kist intihap onun gibi seyleri gecirmesi icinmi kullandiniz cunki bende o tarz seyler yok baska bir tedavi icinde kullaniliyormu merak ettim

🙏🏽 aminnn. Canım. Rabbim. İsteyene. Versin. İhş. Ben. Bahsetmiştimya. Aşılama. Yaptırdım. O. Ay. Bende. Kis. Oluşmuştu. Sogan. Kürünü. Denedim. Ve. Gercekden. Etkisini. Gördüm. Gitdim. Dr. Bile. Şaşırmıltı. Ben. Almayada. Yaşıyorum. Almanlar. İnanmaz. Böyle. Şeylere. Ama. Ben kis. İçin. İçtim. Etkisini. Gördüm. Daha. Sonrada. Devam. Etdim. Ve. Hamile. Kaldım. Fakat. Kimyasal. Gebelik. Oldu. Ben. Dene. Derim. Şifa. Allahdan. İhş. Faydasını. Görürsün. Ben. Tkr. Bu. Ay. Denicem. Adetimi. Bekliyorum. Şuan. İhş. Birbirimize. Faydamız Olur. Saygılar😇

Deniz54 iyi günler soğan kürünü nasıl yapıyosunuz detaylı söyle bilirmisiniz rica etsem😊🙏

Klorsuz su
          Açık kahverengi kabuklu soğan ihtiyacınızı görecektir. Sabah. Ve. Aksam. Ictim ben. Adetin. Son. Günü. Kullaniyor. 15 gün

Ihs. Faydasini. Sizde görürsünüz Bu. Arada. Her. Defasinda. Taze yapiyorsunuz. Bir. Bardak. Klorsuz. Su bi. Bas. Sogan. 4 de. Bölüm. Kaynatip. Icebilceniz. Sicakliga geldinde. Icin. Sifa. Olsun🙏🏽🙏🏽

Deniz54

Honeyone bende 1 buçuk sene hamile kalamadım Sonra aktardan hamile kalmak için özel bi macun verdi eşime de sperm güçlendirici macun verdi onları kullanmaya başladıktan sonra 15 gün içinde hamile kaldığımı öğrendim çok şükür

Bende hamile kalmak isdiyorum bir kez hamile kaldım ve düşdü😪😔

Cok. Gecmis. Olsun. Canim. Rabbim. Ihs. Tez. Zamanda. Bi. Evlat. Nasip. Etsin. Sana. 🙏🏽🙏🏽

Ama. Sunu. Sakin. Unutma. Demek. Hamile. Kalabiliyorsun. Önlemini. Al. Bende. Hamile. Kaldim. 2. kez. Düsükle. Sonuclandi. Ve bende. Kanpirtilasmasi. Varmis. Sonradan. Ögrendim. Daha. Öncede. Zaten. 5. aylik. Bebegim. Karnimda. Ölmüstü. Rabbim. Birdaha. Yasatmasin. Ayni. Aciyi. Ltf. Tahlillerini. Yaptir önlemi. Al. Saglicakla. Kal

Sevgiercan gözün. Aydin. Olsun. Canim. Rabbim. Saglikli. Kucagina. Almayi. Nasip. Etsin. Evladini. Bizlere. Dua. Et. Hamilelerin. Duasi. Tuturmis🙏🏽😘

Deniz54 bende kan azlı ve folik asit azlı çıkdı😔Ya insan çok üzülüyor detaylı yoklanıcam. inşAllah sanada tez zamanda evlat nasip eder. Rabbim her bir kulunu anne olmayı kısmet etsin🙏🙏

Sayqa canim. Kontrollerini. Aksatma. Ihs. Saglikli. Bir. Hamilelik. Gecirirsin. Rabbim. Yar ve yardimcin. Olsun. Ihs 🙏🏽🙏🏽

Sevgiercan oo. Mahşallah. Ozaman ne. MutLu. Sana. Canım. Darısı. Diyer. Arkadaşların. Ve. Benim. Başıma. İhş. Oglusunla. Bir. Ömür. Saglıklı. MutLu. Olun. İhş🙏🏽🙏🏽😗