lale123 Kararsız kalınacak bir durum görmedim ben. Eğer affederse tekrar aynı olayı çokca kez yaşayacak buna emin olsun. Göze alıyorsa affetsin. Neden mi biliyorum çevremde affeden tüm kadınlar çokca kez ihanete uğradı. Çünkü adam alışıyor bu beni affetti bir daha yakalanırsam bi yolunu bulur yuvamı kurtarırım sanıyor. Kuzenim de affetti, tüm aile yalvardık, halamlar gel biz bakarız sana boşan dediler. Gitti tüm hepimiz arkasında durduk ama bir ay sonra dayanamadı kendi ben kocamı seviyorum çocuklar babasız büyümesin diye geldi. Şimdi ne mi oluyor? Kocası ikinciye evlenmek istiyor yıl 2021, artık gizli iş çevirmekten sıkılmış alenen aldatacak. Kuzenim de hala kararsız. Net olsa boşanır ama kararsız olduğu için boşanmıyor ikinci kadını düşünüyor kabul etsem mi etmesem mi diye. Küçük bebeği neden hep anne düşünüyor ya o babalar eşşek mi nasıl bebeğini düşünmeden böyle pis yollara giriyorlar. Zaten bu tip erkeklerde bebeğin, eşinin, çevrenin hiç bir şeyin kaygısı olmadığı için böyle rahatlar, gevşekce kafalarına eseni yapıyorlar. Niye yaptın deseler karılık etmedi diye üste çıkarlar birde.
Siz üzerinize düşeni yapın, vereceğiniz tavsiyeyi verin. Bunları ona söyleyin. Boşanmıyor göze alıyorsa kendi kararı.