2zlerim Zeusunherasi bambide çok iyi idaşta ikisini de kullandım hiç ses sorunu yaşamadım ki benim eşim sporcudur
Olivetti Akrep hımmm benim omuriliklerim sıkıntılı o yğzden vücudun şeklini alan yataklar bana iyi gelmiyor . Sanırım sert yatak almalıyım 😏
Akrep Olivetti Zaten doktorlarda sert yatak öneriyor. Kayınvalidemlerin yatağı mesela inanılmaz sert kolum falan acıyor bi süre sonra. Ama kendi yatağımda pamuklara sarmalamışlar gibi yatıyorum. Acısı ne zaman çıkar bilmiyorum ama şuan böyle iyi 🤦🏻♀️🥲
Olivetti Zeusunherasi bu arada sen yukarda bana ne demek istedin 🥸🥸yataklarınız sağlam mı derken 😂 size dayanan yatak bize her türlü dayanır mı demek istedin asgahajajq 😂
Zeusunherasi Olivetti canım şimdi gördüğüm kadarıyla buranın en ateşli hatunlarındansın 🤣🤣 sizi örnek alacağımız için en iyisini bulmaya çalışıyorum. Her dk para veremem yatağa 🤣🤣🤣
Akrep Olivetti Alışmışlar artık. Biz misafirliğe gittiğimizde kendi yatağını verir, hemen diyorum anne nolursun bana koltuğa hazırla yatağı. Öylesi bence zararlı ama doktor önermiş. Yinede bana göre zararlı😂
Zeusunherasi Pembeoje34 baktım da o fiyata başka model vardı. 3000 civarıydı bu. Bazasiyla beraberdir belki
Zeusunherasi Tomris benimki de ergül hatta hava deliklerinin kapakları çıktı. Biz iyisi olsu dedik tamam dediler dandik mal mi verdiler anlamadım ki