Kızlar yardımıza ihtiyacım var. Adımdanda anlaşıldığı gibi tombiş bir bayanm🙂 ve yeni gecelikler almak istiyorm doğumdan sonra eski geceliklerimden göbek gögüslerim fışkırıyor hoşuma gitmiyor önerebileceğiniz bir mağaza İnternet sitesi var mı?
Büyük beden gecelik
TombulHatun patırtı var.. orda buyuk beden vardı sanırım :)
bitterdelisi24 aa patırtı da gecelik varmı bilmiyorsun hemen bakayım teşekkür ederim 🥰
TombulHatun piérre cardin üyesiyim bütün geceliklerimi kendi sitemden alırım çok guzeller
Eylem_01 büyük beden var mı pierre cardin de
TombulHatun evt var
Eylem_01 avrupa networking den mi bahsediyorsunuz acaba baktım da ordada en büyük xxl bana 3xl lazm 😟
@TombulHatun sorması ayıp kaç kilosun ona gore bakayım ben de bildigim yerlere
Zeusunherasi 90 😟gögüslerim büyük boyda kısa olunca 3xl giyiyorm 46 beden
TombulHatun evt ordan bahsediyorum bilmiyorum canım pek detaylı bakmadım bedenlerine bekarken ceyizime almıştım bende şuan bazıları küçük Allahtan bazılarını da büyük aldım küçükleri olmuyor emzirdiğim için göğüsler büyümüş ya üst kısım olmuyor
Eylem_01 evet bende üyeyim oraya bütün geceliklerim ordan ama artk içlerine giremiyorum 😄
TombulHatun vardı dıye hatrlıyorm yanılıyor muyum:)
bitterdelisi24 evet baktm varmış sipariş bile verdim🙂 teşekkür ederim
TombulHatun Trendyol
Sese18 evet orayada baktm birkaç farklı sayfa vardı sağolun
Bende 3xl giyiyorum dagi de bazı modellerde oluyor hem çok dayanıklı hem çok güzeller, pentinin bazı bol kalıplarında xl-xxl olanlar 3xlye de rahat oluyor, eğer evde rahat giymek için istiyorsan lcw de bol oluyor doğuma giderken oradan bulup almıştım, askılı gecelik tarzı istersen penti ve trendyolun markalarını öneririm 😇