Demircan 29 aylık ve 15 aylik iki cocugum var, (ikinciye istemeden hamile kaldım). Ama iyiki diyorum. 🙏 ilk oğlum cok zor bi bebek. 1 dk yanindan ayrilsan kıyamet kopariyordu, ve kolik bi bebekti. Ikinciyi asla ama asla istemiyordum. Ama kızım süpriz yaptı sonradan. 1,5 aylik hamile oldugumu ögrendim kızıma. Cok ağladim, istemiyordum çünkü. Ama kızım o kadar uslu bi bebekki. Saatlerce uyur, fazla ağlamaz. Abisi dokunmasa ağlamaz yani 😂 oğlumda kardesi olunca hep onunla oynamak istiyor, hatta yaklaşık 1 aydır cok iyi anlaşiyorlar, arkadas gibi oldular. Maşallah diyeyim 😊🙏 odaya kapanip kendi kendilerine oyun kuruyorlar. Bizde eşimle vakit geciriyoruz 🙃 haftada 2-3 defa birlikte oluruz. Eskiden tabi daha fazlaydi ama şimdi haftada 2 defa da yetiyor 😂 2.cocuk zor mu tabiki zor, ama ilk cocuktan uykusuzluğa zorluğa alıştığım için pek birsey degişmedi benim açimdan, eşim ve annemde cok yardimci oluyorlar zaten. Birde bebekten bebege degişir. Benim oglum hala cok yaramaz ama kızım cok uysal 😊