kızlar ya bn bu parfümün kokusunu neden bilmiyorum cok seviorum bna gecmişi hatirlatio sanki o kadar pahali parfüm kullanmama ragmen bu bi başka sizce tekrar kullansam trihi eser gibi kokarmiyim sonucda bilindik bi koku ve eskidi ama bnm hoşuma gidio normalde victoria secret kullaniorum onun yaninda bu pff kafam karişti
caldion ?
Sizin beğenmeniz önemli bence kim ne der diye yaşamayın seviyorsanız kullanın tabiki 💕
Anilla tşk ederim :)
- Düzenlendi
hazanmevsimi24 rica ederim 🥰
hazanmevsimi24 bizde eşimle kullanıyoruz güzel kokuyor rolon ve Deodorant kullanıyorum caldionun
hazanmevsimi24 bende caldionun dedorantini kullaniyorum kokusu bana o kadar iyi hissettiriyor ki kac dedorant denedim gecemedim ondan
hazanmevsimi24 öyle demeyin gayet güzel 😇 jagler deodorant vardı bi de o tarihi eser olmalı bence 😅
hazanmevsimi24 caldion ve viva capio çocukluğumun kokusu 😊 bende viva capiodan vazgeçemiyorum ❤
hazanmevsimi24 bende caldionun deodorantinı kullaniyorum ,cok seviyorum bende nedense 🤗😂
- Düzenlendi
Caldion viva capıo asla vazgecemem cocuklugumun kokularııı bide bellisima var o bence tarihi eser 😂
hazanmevsimi24 kırmızı beyaz deodorant olanı lisede kullanmıştım sizi çok iyi anlıyorum nötr bi koku beğenilmeyecek bi yanı yok
tugce_byr aynn bndede öyle kokusu cok iyi hissettirio kendimi