Cocugumuz olmadan once benimle cok ilgilenirdi yapisk ikiz gibiydik neredeyse bebegimiz oldu benden uzaklasti. Diyorum artik beni sevmiyosun ilgilenmiyosun savmalama diyor. Cocugumuz benjm yanimda severken bazen surat yapiyorum. Surat yaptigim icin birbirimize giriyoruz ne yapmaliyim

Acemi_anne21 bende öyleydim senin gibi sonu kötü oluyor yapma o sekik de düşünme her erkek öyledir emin ol. Çocuktan önce sevebileceği tek insan sendin ondan ilgisi hep sanaydi şimdi canından bir parçası var sevgi ikiye bölündü ama küçük bebek daha çok sevilir ve sana duyduğu sevgiyle bebeğine duyduğu ssevgi bambaşka sen onun karisisin oda bebeği bu yönden düşün sevmiyor deil aslin da seviyolar da bebekde daha çok sevdiklerini gosterdijlerin de biz de zannediyoruz ki bak bize bu sskilde sevgisini göstermiyor kesin ssvmiyor. Onlara suratta yapılmaması lazm erkekler onlara surat yapmaktan nefret ederler tam tersi soguturuz kendimizden kendimden yola çıkarak konuşuyorum sana yaşamış olarak

Acemi_anne21 Ah benmkide öyle ne yazikki napicaz onlard böyle diyip kabullenicez bizde aslin da öyleyiz sen daha çok koçanı mi ay bebeğim ay canım bitanem dersin yoksa oğluna mi

Acemi_anne21 bizde de oyleydi cocuktan once koltukta sarmas dolas yatardik kahvaltidan sonra direk koltuga gecer sarılır uzanirdik işe gidene kadar kizimiz oldu ee simdi onuda sevmek zorunda onunla ilgilenmek onunla oynamak zorunda cunku bir çocuğun hem anne hem baba ilgisine ve sevgisine de ihtiyacı var. Onceden 24 saat benimle ilgileniyorsa simdi 12 saat oldu yari yarı bide kedimiz oldu simdi onunla da cok ilgileniyor hatta sakasina pati uzatiyorum benide sev diye 😁 herkeste bu boyle bence

Acemi_anne21 canım bende doğumdan sonra kocası değişenlerdenim ama çocuk konusunda bazen kızıyomuş gibi şaka yapar sakın derim seni zaten benden az görüyolar ben kızsam bana nazları geçer ama sen kafalarında yer edersin baba o ya sevsin valla canım ben tavır yerine şu ara hiç cinsellik yokmuş gibi davranıyorum öpüyorum sarılıyorum ama asla o konuyu açmayıp hemen uyuyorum bakım yapıp uyuyorum bakalım ne zaman fark edicek ama istediğinde reddecem kararlıyım kaçan kovalanıyor mu yada doğumdan önceki hayatımıza dönecekmiyiz göreceğim bakalım

Acemi_anne21 bazen eşim yerde halının üstünde cocuklari severken bende yere yatıyorum. Benide sevsene diyorum 😂😂 yani bizde bazen daha cok ilgiye ihtiyac duyuyoruz. 😁 eşimin sevgisi azalmadi tabiki ama işten eve gelir gelmez cocuklara koşması beni üzmüyor değil 😅

Acemi_anne21 Hafif kıskançlık sezdim ama bu çok olağan bir durum 😄 Eşim önceden beni aradığında nasılsın vs konuşurduk yarım saat şimdi direk bebişi soruyor. Bu durum benim çok çok hoşuma gidiyor çünkü bende öyleyim :) baba ve çocuk ilişkilerine hep çok özenirim izinli günlerinde ben işlerimle uğraşırken saatlerce oynarlar öyle hayranlıkla kulağım onlarda olur. Bence eş ayrı çocuk apayrı. Bunu surat asarak değilde, kendiniz yaklaşarak daha sevimli bi şekilde gösterebilirsiniz :)

Acemi_anne21 surat insanı bezdiriyor ne haksız olursam oluyım o surat beni hayattan bezdiriyor tümmm modumu kaçırıyor hic de düzelesim gelmiyor erkekler için de öyle ilgi bekliyosan hareketlerinle goster moral bozmadan kızmadan inatlastırmadan

Acemi_anne21 özlyodur akşama kadar çocuğu elim kapıdan girer girmez kızımla iletişe geçiyo hemen öpmek için uzanınca yanağımı aralarına koyarım önce ben diyorum 😂 kıskandı gene der