Mutlu_annee Sahte hesapla esimle gorusuyorum her disari cikmasinda goruntulu ario acmiyorum napim benb
Mutlu_annee Susuhanim yakalicam bu kadin guya benim hesabima atmis gibi gosterecegim.sonrada bisi olursa delil olarak sunacagim
Mutlu_annee Miskin hayir tahmin ediyor ama bilmiyor cunku surekli goruntulu ariyor acmiyorum dioki ac seninle daaha rahat konusucam
Nietzsche Mutlu_annee eşinin tanımadığı bir arkadaşın var mı ,ben olsam onunla konuşturur video alırdım. Boşanırken lazım olurdu.
Esmerimmm Mutlu_annee Keşke bunu evlenmeden önce test amaçlı olarak yapsaydın 😔Üzüldüm senin için ama sen cevap verip bu benim seni işletiyorum dersen oda biliyordum sen olduğu falan diyecek Nietzsche dediği yap kanıt topla derim
Kirpapatyasii Mutlu_annee nasil yuzune vurmayi düşünüyorsunuz. Zor bi durum allah yardımcıniz olsun😔😔
Brvnonk Kötü bir durum arkadaşın dedigo gibi eşinizin görmediği bilmediği bir arkadaşınız konuşsun video alsın delil olarak topla yani bide ne diye konusuyosunuz evli deilmiyim fln mi dedi
Neleroluyor Yuzlesince direk biliyordum zaten sen oldugunu diyip kiviracak Kesin inkar edemeyeceği kanıt topla mutlaka öncelikle
buralardayenibusely Neleroluyor Neleroluyor kesinlikleee gaza gelip de itiraf etmeyin biliyordum diyecek
Nietzsche Esmerkiz iş işten geçer ya ,arkadaş istediğini alır yani. Hem yıllardır arkadaşı olan birine yaptırsın , veya intten video bulup atsın kendininmiş gibi uygunsuz kız videosu. Yol çok yani ya