Hoyrat benim eşim izliyor ilk evlendimizde 6-7aylık evliydik. 1hafta almanyaya gitmişti döndümde adetliydim adetm bitmeden istanbula gitti bende hafta sonu yanına gitmiştim otele gittik birlikte olduk ama sanki 2haftador bürbirimzii özleyen büz değildik gibiydi. ertesi gün açtım laptopu baktm izlemiş bir gün önce gece sakin sakin valizimi topladım yemeğim gelmişti odaya onu yedim ve ben gidiyorum dedim sok oldu nedenini söledm inkar etti önce snra gösterince kabul etmek zorunda kaldı kapıyı kitledi ayaklarıma kapandı bir daha yapmıcam asla filan dedi. tabiki 4yıl snra yine yaptı 10gündür küsmüştük hatta ben bosnmaya karar vermiştm ama yollamıyordu evden bese eşim biliom uapmadan duramaz geceleri ben tetikteym bapıo die bu bnm cocuğu uyuttumu düşünüp banyoya girdi sbra cıktı 5dk snra ben odasına gittim telefonu aldm baktm gecmiş silinmiş. neden sildin bunu dedm sana ne filan tine inlar etti aldım karsıma ben bosancm demedm mi sana dedim işte izlemwyen yoktur dilan demeye basladı buda bende izleyenler bni ilgilendrmsiz filan dedim ama gercektn bu sefer izlemesi umrumda değildi sadece dediklermi yaptır ak için kıskanmıs bumarası yaptım 😂 bende izliyorm ki bazen 🤫🤭