SuPerisi0 pina Birseye canın sıkılmis kalbine oturmus ama çözmek uzeresin aticaksin o yükünü yaklasmissin
pina SuPerisi0 canımı sıkan şey yüzünden niyet edip baktırmıştım daha çok inşallah dediğin gibi çözülür yakın zamanda
SuPerisi0 pina cok net 3yüz daha var ortadaki kadin önündeki ve arkasindaki erkek yüzü bunlar kim bilmiyorum tabi.. tarif edebilirsem ederim
SuPerisi0 pina ve makyaji cok yapan biri vsr makyajli suratincikmis bu biyere arkasını dönüp gidiyo ama gittigi yer karanlik
pina SuPerisi0 yaaa özellikle makyajlı kadın yorumuna çok şaşırdım😳 ve bir şey sorabilir miyim bu sıkıntım ne zaman çözülecek bir zaman dilimi görünüyor acaba?
SuPerisi0 pina dedigim o 3yüz den bir erkek yaşlı diger erkek orta yaşta gibi küçük gozleri belirmiş. Kadında yaşlı kahkülü var kadinin
pina SuPerisi0 tarif ettiğin kadınla erkek eşimle benim sanki saçlar bizimle uyuşuyor:) be makyaj yapan kadında evet dediğin gibi gidişatı iyi değil karanlık çıkmış:(
pina SuPerisi0 ve çok çok teşekkür ederim zamanını ayırıp baktığın için🙏🏻 Başka bir konudada benim sana bir faydam dokunur umarım
SuPerisi0 pina canim baktim ama herhangi bir sayı yok bisey yok ama birkac ay diye icimden gecti benim hayirlisi olsun herseyin. Nedemek sende sağol rica ederim♥️♥️😍🥰