• +18
  • Ananas suyu cinsellik

Kızlar ananas suyu vajinanin tadını degistiriyormus çok afedersiniz yapan vsrmi gerçekten öyle mi merak ediyorum

Rouge hadi ya çok ilginç değil mi bana mı öyle geliyor, 😀

Brvnonk peki fark edilir derecede mi bende istiyorum yapmayı eşimin geleceği zaman şehir dışında da 😀😀

cutechucky ama hemen etkisi olmaz biz tatile gitmiştik orda ananas suyu özellikle günde iki litre falan icmisimdir çay içio eşim ben ananas kahve içiyor eşim ben ananas su içiyor eşim ben ananas 🍍😅😅eşim soyledi kokusu tadı varmış😅😅biraz

Rouge ben sperm diye biliyorum 😂ya herkeste işe yarıyormuş işte . Bişe dicem vajinanın tadını ananasa benzetmeye çalışmak yerine adamlar direkt ananas suyunu döküp yalasın salakmıyız biz 😂

Nietzsche sjsjsjsjssj mantıklı ama bunlar ananası yiyor yiyor aayy askım işte benim vajinam kendiliginden aromalı ayagı yapıyolar heralde😂😂

cutechucky Daha dün yemiştim aslında, oral yapmadıgımız için bisey diyemiycem ,olabilir.. çünkü sarimsak turşu yedigimizdede terimiz kokar o mantik gibi..

Nietzsche 😂😂valla ananas kıtlıgı getircekler coook kişi söylüyor 😂 hele ki bu posttan sonra kac kişi denicek😂