8878_545 Merhabalar kızlar size birşey sormak istiyorum mesela ilişkiye giriyoruz tamam islaniyorum ama kaç defa boşalmışim mesela onu anlamıyorum o islanmam mi boşalma oluyor veya da siz boşaldığınizi nasıl anlıyorsunuz veya da şu kadar boşaldım diyip sayabiliyirsunuz 🤦🏼♀️😂
Afra2020 8878_545 haydar dümen miydı yoksa başka +18 hoca mıydı şey demişti.. “Kadınların her ilişkide orgazm olması şart değil zevk alsınlar yeter” 🙄
Aagg0207 8878_545 canım bence sen sadece ıslanıyorsn boşalmayı hiç yaşamıyorsn eger boşalmış olsan zaten bunu sen kendin hisseder anlarsın ıslanmakla boşalmak çok farklı şeyler çünkü
Pembetilki Afra2020 valla ben de her ilişkide orgazm olmuyorum. Bazen çok zevk alıyorum ama orgazma ulaşmıyorum o bile yetiyo. Bazen arka arkaya orgazm oluyorum 5i 10u buluyo. Bazen de tek sefer zirvede kalıyo 😄
Afra2020 Esmerimmm Kim demişse Bir erkek dedi onu hatırlıyorum. Zaten onlara göre insan olduğumuz da şüpheli.. kuluçka makinası, sex objesi, hizmetçi, aşçı, robot hatta bir ahtapot…herşey olabiliriz..
Esmerimmm Afra2020 İyiyce yerin dibine koymuş kadınları adama bak onu kim doğurdu acaba ??Karısını da şişme bebek niyetine kullanıyordur .
Afra2020 Esmerimmm kız dur adam onları söylemedi 😅 ben onların gözünde kadınlar böyledir diye kendi fikrimi söyledim😁
Esmerimmm Afra2020 Doğru demişsin canım zevk alsınlar yeter demiş adam ona sinirlendim bu zihniyetteki adam bunlarıda düşünüyordur 😊
Mrkkdn Aagg0207 canın aradAki fark ne bende tam olarak anlamıyorum ayaklarım kasıyor bi 30 saniye değişık bir his hissediyorum sonra sönüyor.
Afra2020 Pembetilki Bazen arka arkaya orgazm oluyorum 5i 10u buluyo. Pehhh hiç olamayan var ayıp be🤪 nasıl başarıyorsun anlat bize de😁
Kirpapatyasii Pembetilki gerçekten olabiliyor mu . Mumkun mu yani. Orgazm sirasinda titreme olur . Her titremeyi mi bir orgazm sayiyorsunuz. Ben hayatta birden fazla olamam. Merak ettim gerçekten nasil ust uste oluyor,😂
Matilda00 Bende vajinal orgazım olmadım hiç klitorisle oldum niye olmuyor kızlar yaa ne yapmam lazım eşimin performansı da iyi aslında ama neden böyle bilmiyorum
Pembetilki Afra2020 çok çok istekliysem o başka hiçbir şey düşünmüyorum sadece yediğime odaklanıyorum sonrası güm pat çat 😄😄
SansursuzKadin 8878_545 orgazm olurken gözün döner zevkten titrer ciglik atarsin yada yastigi yorgani tirmalarsin 😂 boşalmiyosun muhtemelen