Matilda00 Bende evliliğimin ilk zamanlarında olamıyordum çok sinir bozucu neden onlar bu işten zevk alıyorda biz bişe anlamıyoruz diye hırs yaptım birazda 😁benim için sürekli eşim geri ckartip uzun tutmaya çalışırdı boşalmamak için ugrasirdi yani bu seferde kuruluk oluyor dikkatini veremeyince ha oldu ha geldi falan diye🥴 ilk başta kuruluğu çözmek için artık sürekli kayganlastirici kullanmaya başladım bir baktım oda neee kaygan oldukça daha zevkli oluyormuş meğer hem onun etkisi hemde artık kendimi o anki zevke odaklamamla birde hoşuma giden pozisyonu deneye deneye buldum ve o anda bir ritim buluyorsunuz o ritmi bozmadan aynı hızda yapınca ve kayganlastiricinin etkisiyle afedersiniz sonuna kadar girmesiyle çok rahat olmaya başladım artık o ritmi keşfettiğim icnde çoğu pozisyonda oluyorum birazda eşinizi siz yonlendireceksiniz ritim olarak 👍 gerçekten klitoristen çok farklı diyebilirim umarım anlatabilmişimdir 🙈 en büyük püf noktası o anki zevke odaklanmak bosalcam vs diye düşünmeyin hiç içerdeyken ne şekilde zevk aldiginiza bakın 👌