Sukran Ev işlerini ona bırakmam pek anlamaz eşim. Ama kişisel bakım benim çok önem verdiğim bir şey. Yani bir insanla çay içeceğim zaman bile oturup kalkmasına, tabak çanağı nasıl kullandığına, giyim kuşam temiz düzenli duruşuna,ellerine ve tırnaklarına dikkat ederim. Eşimle ilk yemek yediğimizde her ekmeği bir parça aldıktan sonra bile ellerini çırpıp silerdi un kalmasın diye, 🤭 kendisini tanımadığım için dış görünüşüyle yorumladım ilk başta. Hani kokusu, düzgün giyimi, saç sakal traşı, dişleri gerçekten onu çok rahatsız edici derecede bakmayarak çaktırmadan ara ara incelemiştim her şeyi. O sebeple baştan beri kişisel bakımından emin olduğum biri. Evlendikten sonra değişir diyorlar da öyle bir şey yok. İşten gelir gelmez banyoya gider, dışarıda giydikleriyle evde durmaz pijaması eşofmanı ayrıdır. Bir yere gidecek olsak mesela anneme, arkadaşlarımıza falan ben evden çıksam o iş yerinden direk gelecek olsa dışarıda buluşup ev ziyaretine gitsek bana çorap getirir misin der. Gittiğimiz evde de lavaboya girip ayaklarını yıkar. Saatlerce ayakta, başkasının evinde kimseyi rahatsız etmesin diye. Hiç öyle ter koktuğunu, yada ayaklarının ağzının koktuğuna şahit olmadım onu tanıdığımdan beri. Böyle olmasaydı bilmiyorum kriterim gereği sanırım baştan görüşmezdim. Bir sorun yaşamadık o sebeple.