Mera3939 deleted77 30+3 baya erken doğdu kilosu 24 boyu 94 cm🙈 katladi gecti yaşıtlarını sizinki.kac haftalık doğdu
deleted77 Mera3939 inşallah 🙏🏻❤️ bizim Nisan ımızda 29 da doğdu diye hatırlıyorum sabredemedi 😍 Nisan ayında mı doğdu onu merak ettim 🙈 Benim üçüzlerde 27.haftada 🤗
Mera3939 deleted77 ocakta doğacaktı kasimda doğdu😍 nisaan ayina denk getirelimd diye cok ugrastik olmadi ama nisan ayinda hamile kaldim🙈 seninkiler cok daha erken doğmuşlar oyy kiyamam onlarda zehir gibidir eminim
deleted77 Mera3939 olsun bence Harika bir isim 🌸 Yaa sorma zaten transferle olan bebekler ayrı bir aktif hiperaktif oluyorlar + prematüreler de feci 🙈🤩 Aura çok sakin kolay bir bebekti ama üçüzler fenaa 🤭
Mera3939 deleted77 tsk ederim canım 💞 senin bebislerin isimleride cok cok guzel ve değişik bende bu tarz isimler koymayi cok istedim aslinda ama nisan’in anlami bizde baska olduğu icin oyle koymak istedik. Nisan ayinda tanıştık birbirimize hediyeler gönderirken hep nisan adina gönderirdik😍🙈 mesajlasmalarimiz falan hep nisan üzerineydi. Rabbim bize kız bebek.nasip etti😇 Ya cidden yardimcinda olsa cok zor degil mi ne bilim düşünüyorum. Cok ayrinti var yemesi icmesi duşu altini almasi uyutmasi emzirmesi oynatmasi vs.. birde hareketliler diyorsun rabbim kolaylik versin🥰
deleted77 Mera3939 çokça anlamlı olmuş gerçekten Harika 🥰 Eşim home ofis çalışıyor yardımı çok fazla e bide annem babamda bizle (hem aynı sitedeyiz ) birde ablamız var, bayağı kalabalığız yani 🙈 temizlik vs. içinde yardım alıyoruz, başka türlü asla olmazdı çünkü evde birde üç köpeğim var biz bildiğin bayağı geniş aileyiz ❤️
Mera3939 deleted77 oh ohhh ne kadar guzel cok sanslisiniz o zaman😍 ay birde köpişler var.hemde 3 tane 😱😆 hakikaten sizin eve gelen asla sıkılmaz benim kizim tam bir Hayvan hastasi😍 kedi kopek örümcek bocek hic farketmiyor hepsini seviyor besliyor cok merhametli bende bakabilecegimi bilsem kesinlikle tercih ederdim. Ne guzel bir yasantiniz var masallah❤
deleted77 Mera3939 teşekkür ederim öyle vallahi 🙈 bizim ev hayvanat bahçesi + oyun parkı tarzında bir alan 🥳 bizim üç koca bebek annemin de kediş 😅 çocuklarımızın hayvan sevmesi çok güzel 🥰 ben bir çoğundan korkarım ama bebeler böcek bile severler 😳
Mera3939 deleted77 aynen ya gecen gun kizim sinege üzüm yedirmeye calisiyordu😆 bebeklerin sosyal gelişimi için cok guzel düşünmüşsünüz oyun alani falan boyle zamanda dışarı zaten çıkamıyorlar. Bende odasinda oyle bir alan yaratmaya çalıştım kitapları egitici oyuncakları guzel vakit geçiriyoruz 🥰
deleted77 Mera3939 ah bu hayvan aşkları ya beni korkutuyor fakat onlar seviyor 🙈 oyun vs. aktivite alanı çok önemli 😍
Sedaa G1996 kızımın adı Elif 🌸🤗 aslında Elif Masal koymak istiyordum ama eşim tek isim olsun dedi 😊 Masal, Asel, Duru, Liya, Beren, İkra bu isimlerde cok hoşuma gidiyor benim.