deleted77 G1996 benim ismimi koy dermişim 🤪😂 şaka tabiki 🤗 benim bebeklerin isimleri; Aura Dünya, Aya Bella, Loya Sima✨ Ama bunlarıda beğeniyorum, Nisan, Ada, Kayla, Karen, Lena, Liya, Kiraz, Belis, Aden… ayyy ben yaz yaz bitmez 😅
Esmerimmm deleted77 Adın hoşuma gitmişti isim önerirken bir türlü aklıma gelmedi sürekli düşünüyordum adı neydi diye 🤣🤣Çok şükür rahatladım iyiki yazdın SİMA😊
zarifhanim deleted77 Maşallah hiç bir isim içinizde ukte kalmamış bol bol vermişsiniz bebeklerinize.🌸 Hanede bir on isim var sanırım 😄😄
deleted77 Mera3939 birde göbek adları var 😅 Ne üçüzü yetmez yahu beşer, onar gelsinler falan diyormuşum 😂 Allah korusun, Allah isteyenlere versin inşallah 🙏🏻
Mera3939 deleted77 ayy ben bir tanesi ile baş edemiyorum seni düşünemiyorum 😁 bir daha dusunmuyosun herhalde cocuk dimi😜
deleted77 zarifhanim 4 bebeğimiz var ikişer isimden 8 ediyor 😅 fakat kendi isimlerimizi de kullandığım için totalde yine 8 isim oluyor 🙈 tabi tüylü bebekleri falan da sayarsam uzar gider bu isim mevzuu 🤩
deleted77 zarifhanim biz üç kişilik minik bir çekirdek aileydik, hep geniş ailem olsun isterdim ki çok şükür şimdi oldukça kalabalığız 🙏🏻🥰
deleted77 Mera3939 bizim bir tek bir üçüz ya bu konu da şanslıyım 4 bebek tek Doğum 🍀 Ben tabiki düşünmüyorum ama kocambeyin var bir hayali de ancak rüyalarında bile gerçekleşme olasılığı olduğunu sanmıyorum 😅
Brvnonk Benim oğlumun adıni babası koydu Halil İbrahim diye istemedim ama hep söyleyip duruyomus tartisma vs cikmasin diye kabul ettim bir dahaki bebisimiz kız erkek ne olucaksa ben koyucam diye anlaştık şimdi de diyor kız olursa Meryem koyucam bende diyorum istemiyorum ben koyucaktim seni ikna ederim Meryem koymam lazım diyor bende inatlastm asla olaamaz diye bende Kayla Asel istiyorjm uyuyor mu bilmiorm ama bu şekilde
Esmerkiz G1996 2 oğlum var ama kız çocuklarını çok seviyorum , olsaydı kızım . Mihriban , yada Ezgi düşünmüştüm.
Mera3939 deleted77 bakabilecek imkanin varsa 1.tane daha.neden olmasin🤭 rahmetli anneanmem 7 tane doğurmuş 4.kere düşük yapmis imkanim olsaydi yine doğururdum derdi 70 yasinda bile🥰 simdi zorluğunu cekiyosun ama ileride ne guzel kalabalık bir aile olacaksiniz torunlar vs.. düşüncesi bile guzel
deleted77 Mera3939 aslında düşününce çok haklı, benim kardeşim bile yok, eşim de tek çocuk ve bunun eksikliğini ikimizde yaşamış tecrübe etmiş birer ebeveyn olarak ideal 3 çocuk düşüncesindeydik 🥳 şükür maddi olarak bakabilecek durumdayız fakat maneviyatta çok önemli, şu an yardım alıyoruz da büyüdükçe her şey değişecek özellikle öğrenim dönemleri en zoru diye düşünüyorum, ah bilsen neler düşünüyorum neler 🙈