deleted77 Mera3939 teşekkür ederim öyle vallahi 🙈 bizim ev hayvanat bahçesi + oyun parkı tarzında bir alan 🥳 bizim üç koca bebek annemin de kediş 😅 çocuklarımızın hayvan sevmesi çok güzel 🥰 ben bir çoğundan korkarım ama bebeler böcek bile severler 😳
Mera3939 deleted77 aynen ya gecen gun kizim sinege üzüm yedirmeye calisiyordu😆 bebeklerin sosyal gelişimi için cok guzel düşünmüşsünüz oyun alani falan boyle zamanda dışarı zaten çıkamıyorlar. Bende odasinda oyle bir alan yaratmaya çalıştım kitapları egitici oyuncakları guzel vakit geçiriyoruz 🥰
deleted77 Mera3939 ah bu hayvan aşkları ya beni korkutuyor fakat onlar seviyor 🙈 oyun vs. aktivite alanı çok önemli 😍
Sedaa G1996 kızımın adı Elif 🌸🤗 aslında Elif Masal koymak istiyordum ama eşim tek isim olsun dedi 😊 Masal, Asel, Duru, Liya, Beren, İkra bu isimlerde cok hoşuma gidiyor benim.
Blkz_07-01 Brvnonk ben her seferinde derim valla doğurun koyun diye.s Cefasına ben çekicem sefasını onlarmı.kızımın adını ben koudum öykü diye ikna ettim sonunda 9 ayına gidiyo.3 .5 aylıkta hamileyim😁cinsiyet ne bakalım isim konusu var bide😁doğana kadar inatlaşıp dururuz yine.onlar ali osman diye ben ali asaf sonradan ömer ali dedi bakalım ne olacak erkek olursa kızda düşünüyom ama kolay beğenmiyo babacık🤦♀️
Brvnonk Blkz_07-01 Evet ya oğlumun ismine ne yalan soyliyim pek ses etmedm tmm dedm çünkü bana hep söylerdi oğlum olursa babamın ismini koyucam flnntmm ama bidahaki kız erkek olursa ben koyucam tmm dedi şimdi de birden şey demeye başladı kız olursa Meryem koyucaz dedim o Nerden çıktı vs bıyerden çıktığı yok Meryem istiyorum ben dedi bende ona jnatlasicam eğer olursa ne olursa olsun asla Meryem koydurtmicam
Blkz_07-01 Brvnonk benimkide nildasu diyodu oldu dedim nerden buldun bu ismi ne biliyim eski sevgilinin ismi olmadığını dedim.ben eylül isitiyodum oda olmadı ikincide dwniycem şansımı 😁
Blkz_07-01 Brvnonk sor bakalım kimmiş meryem unutamadığınmı de anne annane ismi falan mı bilemem de. Doğurabiliyosan doğur koy de çok istiyorsa. Çocuğa bak diyince bakmazlar ama her hakkı onlarda olsun isterler.soyadını onlar eriyo zaten ismide bizim hakkımız