Merhabalar. Ben lazer hiç yaptırmadım. Nişanlıyım. Artık başlamak istiyorum. Biraz araştırdım ama tam da emin olamadım. Önerdiğiniz cihazlar var mı? Alexandrite candela ile ilgili bilginiz var mı?🌺

Annafreud bende bu ay baslicam gittiğim yerde buz lazer uyguladiklarini söylediler. Lazer olayı tene ve kil kökü rengine göre değişiyor.

Örneğin ben açık tenliyim. Killarim koyu kahverengi gibi ( ya da açık siyah )ama kil kökü siyah olduğu için göreceğini söyledi. Buz lazer yaz kış uygulanabilen ve daha az acisiz oldugu söylenen bir yöntem. Açık tenliler daha şanslı çünkü yüksek oran verilebiliniyor.

Alexandrite lazer açık tenlilerde daha çok işe yarıyormuş nedenini hatırlamıyorum koyu tenlilerde çok tercih edilmezmis. Yine de en doğru bilgiyi uzmanlardan öğrenebiliriz

Annafreud gideceğiniz merkeze gidib kendi yeni renginize göre seçim yapa bilirsiniz ben dioda gidiyorum buğdayı tenliyim

Lavinia_ dioda ile arasında çok fiyat farkı vardı. O yüzden candela çok iyidir diye düşündüm. Mesela dieda 8 seans toplam fiyat 1000 lira gibi bişey. Ama bu candelada sadece bir seans 1000 lira

Annafreud gideceğiniz merkezlerde sizi bilgilendirip hangi cihazın uygun olduğunu söylerler ama hepsi elinde olan cihazı övecek size, o yüzden bi kaç yere görüşmeye gidin aklınıza yatanı seçin.

Ben gittim hala da devam ediyorum ama şimdiki aklım olsa oraya o kadar para vermektense Philips makinesini alırdım evde istediğim kadar yapardım

Annafreud kesinlikle yaptır büyük rahatlık bende bekarken yaptırdım inan cihaz ismini hatırlamıyorum ama buz lazer soğutmalı bi cihazdı o daha iyi diyr duymuştum o ara

Kızlar ayrı bir post açmak istemedim de şey sorucaktim üst bacağın arkasına felan yapıyorlar mı?