Kızlar sürekli umut etmekten yoruldum artık sizde durum nasıl 😔
SÜREKLI BOŞ YERE ÜMITLENMEK😪
Sadgirl ovulasyon testi kullandınız mı hiç
Sadgirl nekadarlik evlisiniz
Emineyilmaz evet kullandim
Sadgirl Cok yeniiiii.. etrafimda 7-yil sonra birisi, ikiz oda ,biri 10yil sonra çocukları oldu umudunuzu hic kaybetmeyin hayirlisiyla saglikla versin illa versin versin diye dua etmeyin belki sagliksiz olucak belki hayirsiz olucak zamanı degil demekki. Zamanini bekliyo siz nekadar cabalasanizda zamani gelmeyince yaprak bile daldan düşmez hersey zamanla
Sadgirl üzülmeyin Rabbim nasip ettikten sonra oluyor nasip değilse zaten ne yaparsanız yapın olmuyor ümitsizliğe kapılmayın ilk bebeğimi öğrendim 10 gün içinde düşük yaptım ve 1 yıl boyunca bekledim olmadı doktora gittim rahim kalınlaşması dedi kist dedi birşeyler daha söyledi hatırlamıyorum şu an o kadar üzüldüm ki tesadüfen beralife ile tanıştım ne kaybederim deyip hamilelik için olan paketini aldım 2.ayda hamile olduğumu öğrendim artık o kadar ümitsizdim ki bilmiyorum bitkisel ürünlerin faydası mı yoksa Rabbimin artık vakti geldi demesi midir mucize oldu o ay benim için tabi bu aralarda adet döngümü de çok iyi takip ettim yüksek günlerde birlikte olmaya çalıştık kısacası üzülmeyin sorun sizde yada eşinizde ise illa vardır bir çözümü yeterki pes etmeyin sabırlı olun
Sadgirl evlılıgın tadini cikar derim çok pişman olursun😀
SansursuzKadin esimin ailesi sagolsun çok güzel çıkarttiriyo 🤣
SansursuzKadin katılıyorum bende çok istedim ağladım ama keşke biraz daha durdaymışım dedim 😀
Sadgirl benimde 19 ay sonra oldu canım tam aklımdan çıkardığım sıra oldu ilaçda kullanmıştım ama kafamı da rahatlamıştım
Minnosannesi11 inşallah deneyeceğim 🙄
Sadgirl öyle deme şuanda uyku bile büyük nimet doya dooayaaa döne döne yat🤣🤣🤣yatmaya hasret kaliyo insan.olur canını sıkma güven bize olurr🙏🤎