Summer-love1 Yani bunu yapmakta çok geç kalmıştın kardeşim, az bile yazmışsın. Yıllarca kimse karışıp etmemiş ona, sen yükselişe geçsen dayakla susturmuş. Durumuna da artık gözü alışmış, ailesi de kaç defa reddedip geri kabul etmiş, kimse bir güzel dövmemiş onu “ben bunu aldatsam da, dövsem de, bırakıp gitsem de o boşanıp babasının evine gidemez. Babası da boşattırmaz arkasında durmaz. Babamlar da bugün beni reddeder yarın yine düzeliriz” diye düşünüyor çünkü bu fırsatı vermişsin ona ve gözünde bir gram değerin kalmamış. Hani bunlara dayandığı için de karaktersiz bir yürek gelmiş kendisine.
Sorumluluk bilinci desen hiç yok, artık tüm aile normal karşıladığı için. Çoluk çocuğunu bırakmış, dükkanı kapatmış, parasını almış karısına haber etmeden defolup gitmiş. Kaçmış yani. Çalışma şuuru da yok demek ki, zaten karı kız peşinde olduğundan emin ol orda dükkan mükkan hikaye. Niye vanda değilde türkiyenin bir ucunda Denizlide açıyor. Orayı nereden biliyor kim ona git orda dükkan aç diyor, yerli halkın suyu mu çıkmış da orayı kurtarmaya gidiyor kocan. Cebindeki paranın da suyu çekilecek, rezil kepaze halde geri dönecek.
Yani kusura bakma ama ikinciye evlenmiş bile olsa kimse senin gibi kahrını çekmez. Eve ekmek götüremesin bakalım basar tekmeyi bırakır gider. Aldatan insanlara hiç güvenim yok. Aldattığı kadına hele asla. “Bugün karısını benimle aldatan yarın beni kimle aldatır” O Reyhan her kimse bunu diyemiyorsa onun da aklından, kanından şüphe ederim. Karaktersizlik birbirini çekiyor olmalı. Ah bir hakkından gelebilsen, o kadar basit ve ucuz biriyle evlisin ki tek bir tavırla biter de işi sen cesaret edemiyorsun. Ailelerinize hiç bir şey demiyorum, yuvayı kurtardıklarını düşünüyorlardır halbuki bir haneden üç insan kaybettiklerinin farkında değiller..