Zeusunherasi Dilekg1994_ hiç kullanmadım ama bikac saatte bir çıkarıp boşaltıp temizleyip geri takılıyor diye biliyorum
deleted77 Dilekg1994_ Regl dönemim en fazla 3 gün devam eder ve çok çok az, sızma hiç yaşamıyorum, pedi 2-3 saatte bir değiştiririm, beije kullanıyorum oldukça memnunum.
Akrep deleted77 bende almayı düşünmüştüm onlardan. Boyut uzunluk olarak normal pedler gibimi acaba şans vermek isterim bi 🙏🏼
deleted77 Akrep normal canım kesinlikle denemelisin 🤗 organik ve temiz içerikli bir çok marka denedim lakin en sevdiğim beije oldu ✨
Yaman Dilekg1994_ Benim de 2. Gün aşırı oluyor o gün illaki geçer hangi pedi kullanırsam kullanayım çok da dikkat ederim saat başı tuvalete giderim kontrol amaçlı o gün evden çıkmam zaten hele geceleri bebek bezi ped kesmiyor🤣
Akrep deleted77 Benimde önüme birçok kez çıktı kendime alıştırırsam organik ileride kızımda bunları kullanır.🙏🏼 Normal pedler pek sağlıklı gelmiyor mecburiyetten kullansamda
deleted77 Akrep bende aynını düşünüyorum çünkü biz annemle çok seviyoruz çok memnunuz günlük pedde tamponda da oldukça başarılılar 🥳 inşallah devam eder miniklerimde beije ile başlar 🤗
hazanmevsimi24 Dilekg1994_ muhakkak gecer bacım bnmde kilom var ona bagliorum iki saatte degişmeme ragmen camasırın lastiklerine bulaşır
Brc88crs Dilekg1994_ benim yattığım pozisyondan kaynaklı ama en iyisi orkid sanırım uzun kısa kotex sevemedim bi
Sahra5 Dilekg1994_ e şimdi öyleyse giydiğin çamaşır burda etken diye düşünüyorum çok dar ince falan giyme Yani oluyordur ya bence her kadının en az bir kere başına gelmiştir ama kotex en iyisi bence sen onu kullanmaya başla tampon falan da iyidir onu da dene
Dilekg1994_ Sahra5 tampon bana zor gibi geldi hiç almadım kullanmadım ama zor. Koteksin hangi çeşidi bana göre sizce
Sahra5 Dilekg1994_ yani bilemedim şimdi ama hep sızma oluyorsa gece pedlerini tavsiye de bilirim ya hiç korkma tapon en iyisi en rahatı al bi kere dene zaten yapamasan yine ped kullanırsın ama al bi kere denü bana da çok zor geliyordu ama bence çok rahat
papatya_ Dilekg1994_ maalesef oluyor kuzum, ya kayıyor ya sızdırıyor illaki o iç çamaşırını batırıyor 🙁
Nurrrr Dilekg1994_ ben adet kabı kullanıyorum müthiş birşey tek kelimeyle harika asla sızdırmıyor iç çamaşırı bile gitmiyorum bazen
Heyooooo Dilekg1994_ hayor orkid kullanıyorum normal boyunu gecede aynı şekil hiç geçmez çokta yoğun kanamam olurdu