Kızlar merhaba genital bölgem için lazere gisiyodum hamile kalınca gidemiyorum artık jiletle 2dir alıyorum bebek yağı sürüp farklı jilette denesem tahriş oluyor sivilce oldu ve pütür pütür acıyor kıl kökleri bepanten sürüyorum ama pek bi etki etmedi ne yapmam lazım rahatsız ediyor 😔
Jilet sonrası tahriş
eylul919191 ay demekkı hassas cildin tüy dokucu kullan bari
bitterdelisi24 daha önceden olmuyordu hiç ikidir oluyo kontrollere gittiğim için tam uzamadan aldım sanırım ondan. Hamilelikte tüy dökücü önermiyorlar 😔
eylul919191 he hamılesin pardon canım orayı atlamısım. kalıtelı bi jilet al ozmaan bayanlar ıcın olanlar varya
eylul919191 bir kaç gün alma canım cıldın kendine gelsin üst üste almışsın tahriş olmuş
bitterdelisi24 Venüs aldım bıgün. Ama bu kızarıklık sivilceler nasıl gidicek bilmiyorum 😔
Zeytin yağı sur benimde öyle olmuştu yürüyeni yordum bile
eylul919191 canım sivilceleri bilmiyorum ama kızarıklık icin fito krem kullanabilirsin. Ben herseye fito krem kullaniyorum, cok müthiş bi krem, dene istersen bi, belki faydasi olur sivilceyede.
eylul919191 benımde önceden ole oluyırdumya lazere gittimde duzeldi işte jılette yapıyor öyle yavasnyavas al tahris etmeden
eylul919191 bayanlara özel olan varya jelli olan ondan al
eylul919191 tersten mi yapıyorsun jiletlerken
Sedaa hamilelikte kullanılıyor mu acaba ? Yüzdeki sivilcelere falan ?
Semaanurrr hiç dikkat etmedim oda olabilir 😕
eylul919191 Ne kadar a aldınız
eylul919191 testten yaparsan öyle olur duzune traj yapacaksın
Dilekg1994_ 58 e aldım
bitterdelisi24 ay bişey dicem tüy dökücünün hep genital bölgeye zararlı olduğunu düşündüm ben bir sorun olmazmı diyorsunuz ?
Sahra5 valla ben uzun süre kullandım canım altlara surmedım ama :) ustlerı komple tuy dokucuyle aldım en son lazere gittim:)
bitterdelisi24 anladım canım çoknteşekür ederim denerim in şa Allah yardımcı olur 🤣🤣 ay bi bitmedi bu kıl tüy işi 😂🤷🏼♀️
eylul919191 tam uzamadan aliyosundur canım benimde öyle oluyo ne sürersen sür 2 3 gun geçmesi gerekiyor maalese eski haline döner