Kızlar bir süre birliktelik yaşamayıp kasık ağrısı çeken var mı? Ya mecburiyetten eşimle 2.5 aydır uzağız. İnşallah salı günü geliyor hasret bitiyor 😂😂 ama son zamanlarda özellikle mastürbasyon da yapmıyorum eşimle büyük patlama olsun diye 😂😂 her neyse aşırı bir istek var ama tutuyorum kendimi bugün akşam artık karnım kasıklarım ağrıyor. İlk defa başıma geliyor. Erkeklerde oluyor da kadınlar da olur mu bu meret🤷🏻‍♀️

SansursuzKadin ahhh benim de olmadı en azından mastürbasyon yapardım ama nedense bir heves eşimi beklemek istiyorum aşırı özledim 😈😈 ama bu ağrı ondansa çekemem iki fış fış tamam 😂😂😂

tugce_byr cidden mi ya sekssizlikten mi oluyor yani baya baya😂😂 valla çekemem o zaman yapıyorum fış fış gitsin bitsin 😂😂

SansursuzKadin ahahaha mastürbasyon severim normalde eşimle birlikte olsak da mastürbasyon da yaparım ama işte eşimi özledim diye tuttum kendimi. Ne diyorsun ellere kuvvet mi😂😂

SansursuzKadin durum güncellemesi😂
        Evet sekssizlikten kasık ağrısı kadında da oluyormuş. 😂😂 Üçüncü dördüncüden sonra falan anca kasıklarımdaki ağrılar gitti 😂

istebunlarhepseks benim 2 günde bir ağrıyor ya eşimle haftada bir olur mesela ilişkimiz ama 2 3 gun yapmayınca ağrıyor 🤷‍♀️🤦‍♀️