Biseylet için çabalıyor düzeltmeye çalışıyor ama ben ona karşı buz gibiyim sevemiyorum yapamiyorum olmuyor icim almiyo onu sürekli bana yaklaştıkça itiyorum onu az önce iliski istedi istemedim reddettim arkasını döndü uyudu bilmiyorum sonumuz nolacak
Esimi sevmek istiyorum olmuyor
Ozge49595 Ya sana derman olmak istiyorum istiyorum ama yapamıyorum maalesef. İlişkiniz, güvensizlik, saygısızlık, sevgisizlik,ilgisizlik yüzünden öylesine zedelenmişki artık herşey bitmiş sizde. Ha eskisi gibi olmazmı tabikide olur ama biraz kendinize zaman tanıyın eşinizi itmeyin içinizden gelmese bile karşısına geçip konuşun eminimki zamanla yumuşayacaksınız ona karşı. Hala söylüyorum eğer kendinizi özlettirebileceğiniz mesafede biri varsa gidin bi süre orada kalın yokluğunda napıyor yapabiliyormu görün. Oda zaten değerini anlayacaktır bak zaten telafi etmeye çalışıyor diyorsun. Eğer sevgin gerçekten bitmiş olsaydı böyle bir post açıp yardım istemezdin hala seviyorsun yani. Ama kendinden ödün verme asla eşin senin bu değerini haketmiyor maalesef, ama evlisiniz aynı evin içinde ne trip atılıyor ne surat yapılıyor.
Ozge49595 neden peki aldattı mı
2minikmucize pavyona vs,gitti yalanlar konuştu ve asla ama asla 6 önce eve girmezdi hatta bazen 10 geldiği oluyordu açıklama bile yapmıyordu
Ozge49595 bence ayrılın yada tehdit edin olmada olur zaten Eve uğramıyor çocuk var mı pavyon ne bileyim İçiyordur o zaman baya
Akrep Aynen katılıyorum benim eşim bazen dayıları izin vermez ben çıkar giderim o kadarda değil yani ev hanımıyım sıkılıyorum yani evde bazen
2minikmucize iciyo arada,bi
Ozge49595 bence ağırlığınızı koyun