Biseylet için çabalıyor düzeltmeye çalışıyor ama ben ona karşı buz gibiyim sevemiyorum yapamiyorum olmuyor icim almiyo onu sürekli bana yaklaştıkça itiyorum onu az önce iliski istedi istemedim reddettim arkasını döndü uyudu bilmiyorum sonumuz nolacak

Ozge49595 Ya sana derman olmak istiyorum istiyorum ama yapamıyorum maalesef. İlişkiniz, güvensizlik, saygısızlık, sevgisizlik,ilgisizlik yüzünden öylesine zedelenmişki artık herşey bitmiş sizde. Ha eskisi gibi olmazmı tabikide olur ama biraz kendinize zaman tanıyın eşinizi itmeyin içinizden gelmese bile karşısına geçip konuşun eminimki zamanla yumuşayacaksınız ona karşı. Hala söylüyorum eğer kendinizi özlettirebileceğiniz mesafede biri varsa gidin bi süre orada kalın yokluğunda napıyor yapabiliyormu görün. Oda zaten değerini anlayacaktır bak zaten telafi etmeye çalışıyor diyorsun. Eğer sevgin gerçekten bitmiş olsaydı böyle bir post açıp yardım istemezdin hala seviyorsun yani. Ama kendinden ödün verme asla eşin senin bu değerini haketmiyor maalesef, ama evlisiniz aynı evin içinde ne trip atılıyor ne surat yapılıyor.

Akrep Bende sevmediğimi zamnnediyordum gittm 2 ay uzaklaştım ondan geldiğimde o da bambaşka biriydi bende …

Akrep asla bensiz tek kalamıyor annemde kalmak isterdim kafa dinlemek için izin vermiyor ilişkimize evliligimiz bi şans daha vermek istiyorum ama olmuyor olmuyor düzelsin istiyorum

Ozge49595 İzin vermiyor ne demek ya? O kimki izin istiyorsunuz kusura bakmayın hiçbirşeye fırsat vermiyor bi parka otur kafanı dinle biraz kafan dağılsın bunlar insani ihtiyaç. Dört ayaklılar gibi eve kapatmak nedir ya

Akrep yaşadığım yerde disari çıkalacak bi yer yok adam akili kimsemde yok

Ozge49595 bence ayrılın yada tehdit edin olmada olur zaten Eve uğramıyor çocuk var mı pavyon ne bileyim İçiyordur o zaman baya

Akrep Aynen katılıyorum benim eşim bazen dayıları izin vermez ben çıkar giderim o kadarda değil yani ev hanımıyım sıkılıyorum yani evde bazen

Acabakimm sabah 6alti geliyordu hatta bazen 10 da geldiği bile oluyordu simdi 3 2 gibi gelmeye başladı

Acabakimm 24 taksici ama o saatlere kadar taksi bırakıp bindiğimiz arabayı alıyor kesin kirsehire yolcu götürmüş haber etmedi bende sabahın 8 olmuş onu bekliyorum geçenlerde

Ozge49595 hmm ama çalışıyomuş adam keyfinden değilmiş ki yaşıda genç baya ilişkinizi düzeltebilirsiniz bence