Kızlar postlarda görüyoruz hep erkekler aldatıyor. Aramızda yok mu eşini aldatan çok merak ettim 😂 arama yerine yazdım hiç eşimi, kocamı aldattım diye post yok🤭
HEP ERKEKLER Mİ ?
Astalavistabeybi Varsa bile yiyeceği linçten korkup yazmaz😊😊
Astalavistabeybi ben çok aldatıldım ama asla aldatmadım kimse için değil kendim için aldatmadım çünkü şerefsizliği kendime yakiştırmıyorum
Esmerimmm Haklısın canım ☺️
KIZLAR VARSA ANLATIN LİNÇLEYEMECEĞİZ.
Astalavistabeybi Sence olmaz olur mu erkeklerin cogunun karisini aldattigi kadinlarda evli
Summer-love1 Orası öyle canım ama eminim burada olan kadınların yarısı kocalarını aldatmıştır belki ten temaslı değil ama duygusal olarak aldatmışlardır 😀
Astalavistabeybi kocamı aldattım diye neden post açsınlar ki ,daha iyi aldatma yöntemleri sormak için falan mı 😂
tugce_byr Evet ya gerçekten öyle eee nerde bu kadınlar çıksınlar ortaya gerçekten programlarda görüyorumya inanamıyorum ve sormak istiyorum neden diye nasıl yaptın nasıl sakladın nasıl yedirebildin hem kocanla hem o adamla mı yattın. Bunları sormak istiyorum 😂😂
Nietzsche hahahaha ne bileyim yanlıştan nasıl dönebilirim, hangisini tercih etsem gibi şeyler sorabilirler ama kimsede o popiş yok gibi 😂😂
Astalavistabeybi İllaki ikisiylede yatacak salakmıda birini ihmal edip uyandırsın 😂😂 sjajssj
tugce_byr Ya insanda azıcık mide olur 2 erkeğin altına yatmak gerçekten iğrenç birşeydir😂 insan eşine zor vakit ayırıyor millet çocuklu çocuklu kocasını aldatıyor
Astalavistabeybi ben kimsenin günahını alamam
Astalavistabeybi popiş demeyelimde ,belki aldatan yoktur😂
Astalavistabeybi(linç yiyebilirim muhtemelen) 4 yıllık toksik bi ilişkim vardı beraber yaşıyorduk alkol sorunlarımız vardı, şiddet görmeye başladım son zamanlarda ve bi kaç kez aldatma girişimlerini yakaladım telefonda. Hem psikolojik hem fiziksel çok zor durumdaydım ama işin kötüsü alışkanlıktan kopamıyordum. Yani aşık mıyım hayır ama evde yalnız kalmaktan çok korkuyordum. Son 6 ayımız ayrıl barış ile geçti. Ben şimdi kocam olur kendileri onu görene kadar neler cektigimi anlamlandiramamişim. Aklımı başımdan aldı. Iş arkadaşımın arkadaşı olarak tanıdım onu sadece iş çıkışı toplu halde kahve içerken o da denk geliyordu ve sohbet ediyorduk tabii bu denk gelmeler tesadüf değilmiş.. ilk olarak ruhen aldattım. Aklımdan hiç çıkmıyordu sonra da yine ayrı olduğumuz bi günün akşamını onunla geçirerek eski erkek arkadaşımı aldattım. Çok büyük yanlış biliyorum ama iyi ki yapmışım. Sonra bi hafta içinde tamamen hayatımdan defettim. Sonuç o kadar mutluyum ki iyi ki kocamla tanışmışım aşkın ne olduğunu anladım. Sevmek zarar vermek değil, kıyamamak, anlayabilmek, konuşabilmekmiş bunları ogrendim. Oh be rahatladım kız iyi ki bu postu açmışsın sağolasın 🤭💕
Astalavistabeybi var tabi olmazmi ben kücüklügümden beri baskasini seviyodum o da beni falan iste sonra evlendik ikimizde ama hala birbirimizi cok seviyoruz ve birlikteligimiz var o evden isim var diye cikio esimin olmadigi zaman bana geliyo. Veeeeeee kizlar valla billa saka yazarken igrendim böyle insanlardanda befret esiyorum ne diye baska pipi ararsan kocaninki yetmio sanki erkek icinde ayni sekil
Astalavistabeybi sen bunları yazdıktan sonra da şimdi biri çıkıp ben kocamı aldattım diyecek mi sanıyorsun? Linçlemeyeceğiz diyip linçin tillahını yapmışsın 🙂 ayrıca eklemek isterim bence kadın aldatırsa seks için aldatmaz ya kocasına duyduğu öfkeden ya da başka erkeğe duyduğa aşktan dolayı aldatır.
Astalavistabeybi aldatsam burda söyler miyim 🥸🥸🥸