2minikmucize Biraz ayıp ama olsun alttaki kocası oral yap diye 6 senedir başını yiyor ama o yer mi bunları🤣🤣🤣
bitterdelisi24 yani ne guzel gıdıyormus illa baska yorum katcaksınız :) tuttu tutmadı yapcaz baska yorum yapılmıcaktı :)
5858 Altta ki kaynanasında oturuyor :) sıkılmış ne zaman eve gidecez diye kara kara düşünüyor 😅 tam olarak böyleyim de
Mera3939 5858 tutmadi kaynanam vefat etti keskehayatta olsaydida eve gitmeseydik 😢😢😢 alttaki yarin nereye gideceğim diye düşünüyor
E_heralde Masum1301 ayyyyyy gerçekten içimde şüphe var hamilemiyim diye. Tuttuuu Alttaki yarın gezmeye gitmeyi planlıyor
bittercikolata E_heralde Tuttu 😊 alttaki kocasıyla mercimeği fırına vermiş dus almış forumda geziniyor 😂😂
Oylesinebiri_ bittercikolata bittercikolata duş aldım orası tuttu ama mercimek tutmadı henüz 😄 alttaki çok mutsuz bi derdi var 🥺
Brvnonk Oylesinebiri_ Tuttu galiba mutsuz değilim de kalbime birden ağrı girdi galiba hastaneye gdiicem eşimi arayipta 🙄 Altakki uyucak biraz sonra 🌼
cutechucky Littlepanda tutmadı 😀 bebesini uyutmaya çalışıyor 😀 Alttaki kocama ne yapsam da baştan çıkarsam diye düşünüyor 😀😀😀❤️
Mrkkdn Meva61 tutmadi . sigara kullanmiyorum yatağıma uzandim buraya bir goz atayım dedim . Altaki ayaklarını uzatmış telefon keyfi yapıyor