Akrep Olivetti Bende kaydolmadan hep onun yorumlarını takip eder dururdum 😂 kaydolunca direk ona yürüdüm 🤪 sonra aynı yaş çıktık tabi ben daha 21 olamadım 😂😂🙏🏼
zarifhanim Nietzsche Fatima yazdım zraporu etiketlemiş 2018 kullanıcı isimli çıkmadı, Fatima16 gibi rakamlı kullanıcılar çıktı baktım yorum çok yok,fatimaa isimli kullanıcıyı araştırarak buldum. Yalanım yoksa ne yapar eder dürüstlüğüm ile kurtulurum ☺
Birisii Olivetti o postu görünce kesin senden bahsediyordur dedim 😂 ama neden bukadar önrmsemiş onu anlayamadım 😂 neyse seni sevene fena sevmeyene bela olmaya devamke 😂😂
zarifhanim Nietzsche 🤣🤣 Beni olduğum gibi görmeniz için ne yapmam lazım, öyle bir psikoloji ve kendinden eminlik ki ben fatima mıyım diye düşündürüyor yahu 🤣🤣
Nietzsche Olivetti bişe dicem o az önceki postta herkes sen olduğunu düşünmüş😂 bu yani seni o posttaki gibi gördüklerini göstermezmi 😂
zarifhanim Olivetti üfff neden bende öyle hatırladım ismi 🤣 browna döndü 🤣🤣son dakika yetiştim o posta, yorum yapamadan okurken kilitlendi 🥲