Kızlar merhaba bilen bilir post açmıştım 40ım çıktığı gün eşimle ilişkide bulunmuştuk ve eşim unutup tam boşalırken içimden çıkmıştı ama bir kısmı aktı içimden çıkarken. Ayın 6sındaydı üzerinden 12 gün geçti. 1 haftadır adet olcak gibi bel ve karnımda hisler gelip gidiyor ara sıra yumurtalıklarımda batmalar oldu geçen hafta bilmiyorum adet mi olcam başka bişey mi yoksa doğumdan sonra normal mi bunlar.. herneyse asıl sormak istediğim acaba pzt günü gebelik testi yapsam sonuç verir mi? 14 15 olmuş olcak
Gebelik testi en erken sonuç?
Cikolatali-waffle ben adetime 5 gün kala yapmıştım test pozitif çıktı
G1996 ben adet olmadı. Henüz ama daha yeni doğum yaptım sayılır 2 ay felan oldu
Cikolatali-waffle Doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor zaten belki bir yıl olmayacaksın içinin rahat etmesi için al bir test yap
Esmerimmm canım sorun adetimin düzensiZliği değil ilk doğumumda 10 ay olmamıştkm o konuda bilgim var. Benim korktuğum kırk sonu ilişkide kaçak oldu eşim tutamadı kendini hamile kalma riskide var dediler öyle birşey yani hamilelik olduysa ilişki üzrrinden 15 gün geçti idrarda belli olur mu diye merak ediyorum
Predictor erken gebelik testi al en iyisi o
Kanda çıkar bence
Hanzadeninannesi benim adetime 5 6 gün vardı eczaneden 5 liralık test aldım çıktı hemen
Cikolatali-waffle adetime 6 gün kala sabah ilk idrarla yaptım pozitifti. Hamileymişim🤭🙈 erken gebelik testleri var onlar 1 hafta öncesinden gösteriyor. Benim yaptığım normal 5 liralık testi. Erken gebelik testi de yaptım o da pozitifti😂 nasıl bir inanmamaksa sanırım adetime kadar 200lira test parası vermişimdir😂😂
istebunlarhepseks ya aslında 50 gün oldu doğum yapalı henüz adet olmadım. 40 sonu eşim unuttu tam boşalırken çıktı biraz kaçmış oldu yani hamilelik riski olur mmu bilmiyorum üzerinden 14 gün geçti 10 gün daha durup test yapayım en iyisi. Karnımda adet olcak gibi ağrı his oluyor birhaftadır ara sıra batmalar oluyor inşallah böyle bir durum olmaz ya daha bebeğm küçük
istebunlarhepseks en son gebeliğimde erken testte çıkmamıştı kaset testte görmüştüm çift çizgiyi o yüzden inancım yok o erken gebelik testlerine 😁 ya siz istemiyo muydunuz yoksa? Bende öyle planlı idi her gün farklı test yapıyodum 😁 birde eşim kızıyordu bekle diyprdu gizli gizli test alıyodım 😁
G1996 ya işte ben daha adet olmadım hiç doğumdan beri o yüzden bilemiyorum adet tarihimi
Cikolatali-waffle ben genel de kadınsal konular olunca doktora soruyorum Google ye yaz istersen Kemal hükmen soru sor diye o doktor ne sorarsan sor cevaplıyor daha bilgili doğru cevap alırsın. Bana da o doktor hamile kalmam için yumurtalama tarihi vermişti sağ olsun 😊🥰
G1996 yaa çok sağolun sorayım bakayım hemen 🥰
Cikolatali-waffle istemez olur muyum 🥰🥰 o kadar çok istiyordum ki testlere verdiğim paraya acıyorum 😂😂
G1996 gördüm sorunu 😂
Yasemminplt34 ne sorusunu 😀
Cikolatali-waffle aradan iki hafta geçince normal gebelik testinde çıkar. Çünkü benim mesela yumurtlama günümden 14 gün sonra adetimin ilk günü oluyor. Bu hesaba göre adetiniz iki gün gecikti eğer o ilişki günü yumurtlama gününüzse şu an çıkar
istebunlarhepseks ben istediğim zamanlarda çıkmaz ise inanmazdım eğer çok hafifte görürsem inanır başka test yapmazdım asla hadi çıkmazsa diye 🙃