G1996 Uygulamayı yükleyeli çok olmadı yorumları okuduğum da güzel arkadaşlıklar kuruluyor ben kimseyi tanımıyorum vs. Nerelerde oturuyorsunuz yaşlarınız kaç ? 🌸🌹ben Sakarya da yaşıyorum 25 yaşına yeni girdim
Summer-love1 G1996 hoşgeldin canım Burdaki bayanlar gerçekten çok merhametli çok iyiler ❤️ Ben Van’da yaşıyorum 20 yaşındayım
Cikolatali-waffle G1996 merhaba 5 yılım sakarya da geçti üniv. Okudum orada. çok severim hem insanlarını hem sakarya yı🥰 tatangaları meşhurdu ben oradayken 😁 ben de istanbuldayım şuan evliyim 4 yıldır 28 yaşındayım hoşgeldiniz bu arada🌸
Cikolatali-waffle delibirii önlisans mıydı yoksa üniv. Terk mi 3 yıl dediniz ya ondan sordum 🥰 saü candır ordayken bıkmıştım kurtulayım diyordum ama şimdi öyle özlüyorum kiii burnumda tütüyor ne safmışım kıymetinini bilemmeişim o yılların🥲 hangi bölümdü sizin?
delibirii Cikolatali-waffle yok pandemi bizi vurdu diyelim😂 gidemedik okula. Ben ordaykende çok severdim hala severim fırsat buldukça giderim. Gerçi üniversite arkadaşlarla güzeldi, okul yıllarında güzeldi. Gözümün önünden geçti anılarım🥲
Cikolatali-waffle G1996 aynen oraya uğramazsak ayıp olur sanki 😂 siz oralı mısınız sonradan mı yerleştiniz?