-Sunshine- Elimdeki kitaplarım bitti yeni kitap almak istiyorum ama karar veremiyorum hepsini almak geliyor içimden mutlaka okumalısın dediğiniz kitap (roman) öneriniz var mı acaba ?
Akrep -Sunshine- •kürk mantolu madonna •çizgi pijamalı çocuk •nar ağacı •Çalıkuşu •Şeker portakalı • Suç ve ceza Beni kendine çok derinden bağlayan kitaplar oldu bunlar. İsmini hatırlayamadıklarımda var 🙏🏼
zarifhanim -Sunshine- Roman seviyorsanız Elif Şafağın tüm romanlarını tavsiye edebilirim. Aşk, İskender, On Dakika Otuz Sekiz Saniye, Baba ve Piç, Ustam ve Ben, Pinhan gibi. Üslubunu çok sevdiğim bir yazar 🌾
Kedivelisi -Sunshine- Oğuz Atay tehlikeli oyunlar, okumak daha basit olsun kafa yormasın ama çok da güzel olsun derseniz Paulo coelho kitapları 🥰
roseriary -Sunshine- Dostoyevski kitaplarını öneririm. Suç ve Ceza, Budala, Beyaz Geceler, Kumarbaz, Karamazov Kardeşler… İş Bankası Kültür Yayınları’ndan okumanız daha iyi olur. BKM’de is bankasi yayinlarinda %50 indirim var fırsatı kaçırmayın derim.
-Sunshine- roseriary Dostoyevskinin birkaç kitabını okuduö beğendiğim bir yazar teşekkür ederim canım
Matilda00 Kesinlikle Zülfü livaneli’nin kitaplarını okumalısınız (kardeşimin hikayesi ve serenad) aynı zamanda Sabahattin Ali’nin de kitaplarını çok seviyorum
ZRaporu -Sunshine- o zaman sana beğendiğim kitapları söyleyeyim bu sene okudum çoğunu; Otomatik Portakal Fahrenheit 451 Körlük Alper Canıgüz’ün tümmmm kitapları 💓 ben