Selale01 Summer-love1 evet galiba sesiz. Kizlar nerdesiniz?? @bitterdelisi24 @Olivetti @Akrep @ZRaporu @Panda @deleted13 @Rouge aklima gelenleri etigetledim @SansursuzKadin
Summer-love1 Summer-love1 @Minikus34 @Miskin @SansursuzKadin @zarifhanim @BademGozlu @bitterdelisi24 @Emelim @Elif367elif siz nerdesiniz merak etim sizi ☺️
Akrep Summer-love1 Yok hamdolsun iyiyim ama kasvetli bi gün benide boğuyor anlamadım. İç sıkıntısı yani
Akrep Selale01 Aslında basık havalar benim favorimdir. Ama bugün güne geç başladım sanki gün yetmedi gibi oldu o yüzden galiba bişey yapamadığım için üzüldüm 😕
Nietzsche deleted13 ay bende ,öldüm resmen sabah 9 da başladım şimdi bıraktım🤦♀️ karşı komşu da temizlikçinin başında bekleyerek yoruldu😂
deleted13 Nietzsche Evimde amele gibi çalışıyorum ben de ,bu nedir arkadaş ev bizim rahat yaşam alanımız bu temizlik düzen kim için?Kar beyazı çoraplılar için asfshshsj🤣🤣🤣🤣
Selale01 Nietzsche senide etigetliyecekdim ne yalan söyleyim ismini yazmakta zorlandim😂😂bulamadim ismi😂
Nietzsche deleted13 jajahamnsns bana hiç beyaz çoraplı gelmiyor . Onun yerine kayınvalidem bu niye burda bunu niye atıyosun ,bu buraya konur mu diyerek bezdirdi hayattan. Ama severim kendisini ,iyi anlaşıyoruz bende laf sokuyorum yuvarlanıp gidiyoruz😂