Lagosiyawo Summer-love1 yok daha bi ay kadar daha kalıcak ona sıkılıyorum işte .. geçecek inşallah .. sen nasılsın yukarıda okudumda çok üzüldüm
Summer-love1 Lagosiyawo sıkma canını Allah’ın izniyle kucağına alacaksın merak etme üzülme Allah’a dua et bende işte idare ediyorum❤️
Lagosiyawo Summer-love1 inşallahhh hepimizin bi derdi sıkıntısı var işte tek ortak noktamız rabbim bol duadan başka bişey gelmiyor bazen elimizden 🙏🙏
Summer-love1 Lagosiyawo aynen canım bebeğin ismini koydunuz müzen bir arkadaşıma söyliyeyim de bol bol yasın okusun bebek için😊
Lagosiyawo Summer-love1 sadece adımı canım lewa belis 🙏 allah razı olsun bizde okuyoruz bol bol şifa olsun bekleyen herkesede inşallah
Panda Selale01 Burdayim canim bebis 2 dişini birden çıkarıyor gecem gündüzüme karıştı ateşi kalkıyo iniyo😬
Selale01 bitterdelisi24 gecmiş olsun canim😘😘ya vAllaha yapamiyom😀ben azeriyim kiz bizde nane limon yapmiyolarki😀siz nasil yapiyosunuz
bitterdelisi24 Selale01 oy kuuzm :) lımon varya onu suya koyyorsun kaynıyor:) sonra altını kapatıyorsun. :) ıcıne nane atıyorsun.. bı 4 dk kalsın öle demlensın okdar :) ıcınede bal koy oh mis:)
bitterdelisi24 Selale01 turkıyedemı oturuyorsun canım sen . iyyim biraz daha cok tesekkr ederm düşünüp sorduğun için cok naziksin ❤️❤️❤️