Kızlaaar sizin oralarda havalar nasıl İstanbul Kağıthanedeyim ben burda fırtna öyle şiddetli ki camı zor kapadım🙈 gök gürültüsü yağmur çok yağıyorr
İstanbul yağmurr fırtına
Cikolatali-waffle valla adanalıyım, adana soğuduysa diğer şehirleri düşünemiyorum 😂 burasıda esiyor biraz, 2-3 gün önce yagmur yagdi ama az yağdı.
Cikolatali-waffle ben büyükçekmecedeyim canım hava harikaydı bir anda kapandı esmeye başladı. Şu an yağmur yok ama gelecek gibi
Cikolatali-waffle bizde istanbuldayız yağmur dindi ama hava soğuk
[silindi]
Cikolatali-waffle bardaktan bosalircasina yağmur yağdı çok güzeldi 😍
Yaa o yagmuru Azərbaycana da gönderinnn☹☹
Sedaa aaa Adana soğudu ise kış gelmiştir tamam 😂
Mirinda biizm burda şimşekler çaktı baya fırtınalar felan heryer uçtu ama kısa sürdü 🥰
[silindi] evett çokta romantikti ama eşim hiç dışarı çıkmaz bugünü buldu çıkıcak 😁yoksa oturup izlemelikti tam🥰
Lavinia_ hava serinledi çok şükür ben sıcağı hiç sevmem 😬
Cikolatali-waffle evet ya ne çok sıcak ne çok soğuk tam kivamı en sevdiğim hava 🥰😍
Lavinia_ bu havalar geçici oluyor ama maalesef soğuklar gelir yakınd. Birde çocuklar olmasa ya da bırakcak yer olsa tam gezmelik hava da o imkan yok 😊
Cikolatali-waffle evet ya bu havalar kısa oluyor 🙄 benim çoçuğu birakacak yerim var da kocam yanımda değil 🥺🥺🥺
Lavinia_ ya nerede canım?
Cikolatali-waffle şehir dışına gitti bir sürelik canım
Cikolatali-waffle istanbulda değilim bence ben bizi kandırıyolar😂😂 burda bi tane yağmur damlası yok valla nası istanbulmuş benim semt
Cikolatali-waffle aynen soğudu valla, 2 gündür corap giyiyoruz ayagimiza 😅
Lavinia_ anladım Allah kavuştursun canım benim 🥰 Allah uzun ayrılıklar vermesin böyle kısa ayrılıklar iyi oluyor insan özlüyor birbirini:)
delibirii neresinde oturuyorsun kız video atılsa da atsam görsen şimdi geçti gerçi çok az yağdı ama iyi yağdı 😀
Sedaa oh ne güzel 💞