Dün pek mutsuzdum ama bugün çok neşelndim kızlar hem diyetim düzgün gitti hem eşimle konuştum az buçuk iyi oldu aramız birde yağmur yağdı tam benim havalaarım dışarda bi gelse de işimi halletsem şu adamla 😁😁😂 var mı planı olanlarr
Bu yağmurda kim sevişcek kızlaaar😁
Cikolatali-waffle Planim vardi ama reglin gozu kor olsun😏akşamustu geldi geceyi bekleyemedi goz kor olasica..😒😂
Sessiz_Nota aaa tam gününde olmuş😁 kör olasıca deme kız sonra giderde gelmez bak bidaha oda lazım bize😁
Cikolatali-waffle cok sevindim seni mutlu ve umutlu gördüğüme 🥰🥰🥰☺️
Olivetti yaa canımsın 🌺 sizlerin sayesinde motive oldum inandım herşeyin eskisi gibi olacağına bugün eşimle konuştum penisinde hissizlik vardı 1 senedir boşalma vs oluyor ama zevk alamıyor tam boşalamıyor gibiydi doktora gitti ikna oldu çok şükğr rayına oturuyor herşey kendimize bakıyoruz artık elalemin lafına değil🌸
Cikolatali-waffle Ayy eveett hem lazim hem hamilelik falan aman aman 5 gun idare edicem artik😂
Sessiz_Nota aynen canım edersin edersin hiç görmedin değil ya adamı 😁
Cikolatali-waffle 😂😂😂aynen
Cikolatali-waffle Valla dünkü postundan sonra gün sonu mutluluğu yaşadım ♥️ Bugünün güzellemesi oldu iyi olman💐
Cikolatali-waffle biz yaptık ve adet oldum ahahah
atmosfer ay nasıl şanslısın 😁
Akrep 🌺🥰 çook teşekkür ederim sizin sayenizde iyi oldum iyi ki o postu açmışım canım benim çok iyi geldi bana moral oldunuz🌺