cutechucky Ozge49595 öne arkaya doğru gel git yapınca haliyle klitoral boşalma daha kolay oluyor ama bunu yaşamayan da çok arkadaşımız var
Ozge49595 cutechucky maalesef çoğu kadının sorunu keşke bizim içinde kolay olsaydı olmayınca olmuyor sağlık olsun
yorumcunuzz cutechucky Ben o gece uzun sürsün istemezsem üstte klitrol ogazm oluyorum eğerki uzun sürsün istersem vajinal ogazmı sadece eşim üstümdeyken oluyorum Asla başka pozisyondan zevkte almıyorum boşalmıyorumda
cutechucky Guzelkizim o zaman gece deneyim bide klitoral boşalinca insan ister istemez Bi an rahatlamanin verdiği etkiyle devam etmek istemiyor hoş hız devam ederiz ama bir türlü vajinal olamadım şu ara kafaya taktım ama olcam 😀
Guzelkizim cutechucky olursun vazgeçme surekli devam et aynı pozisyonu bozma yani ama ilk pozisyonunuz o olmasın yani sen iyice isteyene kadar başka pozisyonlar olsun ilişki ortalarına doğru sen uste geç
cutechucky Guzelkizim tamam canım ben genelde on sevişmeden sonra üste geçiyordum dediğin gibi deneyim artik
SansursuzKadin cutechucky eşin halletcek yanı yapabılen erkekte var yapamayanda canisi ogret ona video falan ızle sen yazilar var g noktasi bulmak ıcın 😀😀
cutechucky SansursuzKadin aman ne bileyim bacım delik aynı değil sağa sola mı yatırsın olmuyor ayol😀😀😀😀