bittercikolata Derleranacum Harika yapmışsın kuzumm kickbox çok güzel çalıştırıyor tum vücudu kısa hedefine ulaşırsın 🔥😍❤
bittercikolata 20 dk ergin yağ yakıcı 10 dk eylem abacı iç bacak 15 dk eylem abacı ince bel yuvarlak kalça 15 dk hipp dips Celamarr diye bi hatun 3.gun tamamlandı 😍😍❤❤
bittercikolata İki gündür yazmayı unuttum Dün 1 saat eylem abacı bacak kalça Bugün 30 dk ergin yağ yakıcı 1 saat eylem abacı iç bacak kalça 🔥🔥 4 ve 5.gun tamamlandı bırakmak yokkkk🤩🤩🤩
2zlerim bittercikolata ben sen yazmayınca yazmadım 17 dk ergin 10 dk pamela karın 1.5 saat mi ay ben ikizlerle hayatta yapamam ya yarım saat bile uzun uyasalarda diye bakıyorum
bittercikolata 2zlerim kuzumm ikizlere zor tabi ta senin spora vakit ayırmak bile harika süpersin 😍😍❤❤
Skdkdkjdj bittercikolata iç bacak ve yan simitlerim çok var hangi hareketleri yada kimi önerirsiniz bende başlamak istiyorum
bittercikolata Skdkdkjdj Canım tum vücut yağ yakıcı egzersiz öneririm çünkü ben de aynı dertten muzdariptim sonra youtube ergin kirbac videolariyla hepsi gitti ❤