Snykrn Extra bir çabaya girmeyin derim. İyi olmak için yaptığınız belli olabilir. Siz kendiniz gibi davranın sevginiz karşılıklıysa zaten iyi anlaşırsınız. Ben büyük eltimle 7 yıldır çok iyiyim en ufak sorunumuz olmadı çok şükür çünkü kafalarımız aynı art niyetli değiliz birbirimize. O benim düğünüme geldiğinde ona elbise bakmaya çıkmıştık İstanbula yabancı olduğu için, o bitane elbise beğenmişti biraz kabarık ama almak istemedi senin düğününde göze çarpmak istemiyorum diye, bende öyle şeymi olur ne istiyorsan onu giy diye ısrar etmiştim o elbisede ona çok yakışmıştı giyse hiç sorun etmezdim zaten ama oda giymedi başka daha sade bi elbise aldı. O gün orda benim kalbimi anladığını kıskanç olmadığımı söyler ogünden beride beni çok sever bende onu çok severim. Çünkü aramızda hiç yarışa girmedik hep birbirimiz için en iyisini isteriz. Ama küçük eltim hatta kuzenim oluyor, kız ilkgünden beri bizimle yarış halinde olduğundan hep ben ilkim ben sevilen gelinim modunda takıldığından mesafeliyiz :) yani demem o ki benliğinin dışına çıkma içindn nasıl gelirse öyle yap, ama diğerine karşı göstereyim bunla iyi olduğumu gibi mücadeleye girme.