bitterdelisi24 Hoyrat adı öyle.. bir soda iki poset yesıl cay lımonun yarısı.. kaynar suya dök gun ıcınde tuketebilirsn
Hoyrat soulless teşekkür ediyorum doğumdan sonra 27kilo vermistim ama şuan bı kaç kilo geri aldım ve 67 oldum tekrar teşekkür ederim deneyecegim
Ayla_Su bitterdelisi24 canım bende 2ay önce safra kesesi ameliyati oldum ve bunu denemek istiyorum acaba bir zararı olurmu bilgin varmı bu konuda?
Canemin_1 Hoyrat hamile olurken 50 oldum 73 doğum yaptım 2 ay sonra tartildm 50 kiloyum sonra da 47 kaldım
zeryaa Hoyrat hiç bir şey yememek kilo verdirmezmiş düzenli ve kontrollü yemek yemek ara öğün yapmak metabolizmayı çalıştırdığından kilo verilirmiş 🌸
Redrouge Aralıklı oruç ile 1 ayda 7 kg verdim. Çok yemek yiyen birisiyim kilo vereceğim zamanda hızlı veririm
Poinella Hoyrat ben şeker orucu yapmiştım rafine seker adina ve sekeri fazla meyve sebze bakliyat tuketmedim.Nar eksisinde dahi seker oldugu icin yemedim.Bol su,minimum karbonhidrat tukettim. Sana kesinlik su kadar kilo verirsin diyemem vucut yag oranina kas oranina bagli benim ekstra fazla kilom vardi ve kas oranim yuksekti o yuzden hizli verebildim ama 2 aydan sonra yavasladi vermem.
Redrouge Hoyrat Sağol canim inan her şeyi yiyorum her seyii ama saat kısıtlaması yapıyorum sadece ona rağmen bu kadar kiloyu verdim
Redrouge Hoyrat 2 öğün yiyorum sabah 11-12 arası kahvaltı akşam da 6 da yiyorum. Yiyecek kisitlamam yok çikolata, pilav, makarna , kızartma , hamur işi yiyorum