Siyahcilek Bunu buraya yazmam biraz saçma ama aktif olarak burayı kullanıyorum oyüzden burdan surucam aranızda hamilelik alerjisi yaşan varmı varsa ne yaptınız cevaplarına çok ihtiyacımız var suan
Olmayanbiri Siyahcilek Ben kızımda yani ilk gebeligimde yaşadım öğle böyle değil tatmin olmuyorurdum elimle kasimaktan tarakla kasıyordum yara oluyordu, kapılara surtuyirdum çok fenaydı artık dogurcam güne kadar geçmedi doğurdum geçti
SuperAnnee Hamilelik alerjisinden kastınız özellikle kol ve bacaklardaki kaşıntı ise hiçbir çaresi yok. Doğuma kadar aynen devam. Doktor normal demişti.
Olmayanbiri Olmayanbiri şu an yine gebelik düşünüyorum bacaklarım yine kaşınma ya başladı valla bişey yapmadım bol bol kasidim 🤣🤣
Siyahcilek Olmayanbiri doktor karaciğerden şüphelendi doktora gittim bugün tahlil yaptılar 36 haftalığım dogurta bilirim dedi doktor
Olmayanbiri Siyahcilek iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına Allah in izniyle inşallah içini feraf tut supelenme diyede birşey yoktur ya “vardır” ya “yoktur” inşallah korkulcak birşey yoktur 🥺😊