Adetten sonra hamile kalan var mı aranızda? Ben ağustosun 6.da adet oldum ama normalde 5 gün sürer 4 gün hiç gelmez 5 gün gelir biter ama bu sefer ilk gün geldi sonraki günler gelmedi bittikten 3 gün sonra yine 2 gün lekelenmelerim oldu orta düzeyde sonra bitti şuan 16 gün var adetime benden 4gündür uzayan sarımsı bir akıntı geliyor ilk gebeliğimde de bu belirti vardı kasıklarımda seyirmeler var yine ilkinde olduğu gibi acaba mı diyorum? Ama umutlanmakta istemiyorum düşünmekte üzülüyorum sonrasında çünkü ama elimde de değil 🤷♀️😒
Adetten sonra
Kimse yok mu 🤷♀️
Kardelen12 hamilelik belirtileri bunlar ama istersen genede bir test yap canim bende ayni bu şekilde öğrenmiştim ama adettim gecikmisti öyle test yapmistim
Yokartikk evet bu ayda yapıcam test çıkmazsa bidaha üstüne düşmek istemiyorum 🤷♀️
Kardelen12 herseyin hayırlısı olsun canim 🙏
Soruna cevap bulamadım ama kasıklarda seyirme eğer hamilelik belirtilerinden biriyse hangi ara oluyo bilginiz var mı yani hamile kaldiysaniz ilişkiden kaç gün sonra seyirmeler başlıyor
Zehraak yani belli olmuyor canım ilk hamileliğimde 35 gün gecikmem vardı aşermem çoktu resmen kırmızı et kokmuştu heryer akıntım çoktu sarı uzayan ve kopmayan seyirmelerim oldu hep bazen arada oldu şimdide adetime 15 gün var arada seyirmeler oluyor iki kasığımdada ama bilmiyorum bakalım beklicem
Kardelen12 Anladim kuzum bizim korunmasız ilişki olalı 4 gün oldu kasıklarımda seyirmeler oluyo ama o yüzden değildir demi bu kadar erken olmaz
Zehraak yani olabilir belki adetinizi beklemeniz daha doğru olur ☺️