karadenizkizii boşanalım diye tehtit etme zaten nikah düşer derler dile getirdinmi ben kendimden örnek veriyim benim tehtidim duruma göre degişiyor ama genelde cok oyun oynarsa telefonunu kırcam derim işe göndermeseydide bana hergun 200 tl yöğmiye verceksin vermessen hergun kartından alısveriş yapcam ehliyet konusundada zorlardım evde ya cocuk hastalanırsa araba bulamassam kim götürcek beni elin adamlarının arabasınamı bindircen beni ben gelirim dersede hergun bezdırene kadar cagırırdım onu bişeyleri mana edıp bıraktırırdım bende ehliyet var ama ben panikataktan dolayı kullanamıyorum mesela esım kızıyor kullanmıyom dıye cunku neden sürekli oraya bırak buraya bırak dedıgımden cocukta hastalanıyor doktora götürüyor işinden oluyor sende bezdırki o seni zorlasın aldırmaya arada lafta sok bak olsaydı sende rahat ederdin diye araba yoksada bizimde cocuk yokken yoktu cocuk olunca heryere taksiyle gıtmeye baslayınca mecbur kaldı aldı ben adamı bezdirdikçe mal sahibi oldu istediklerimide yaptırdım ama kavgayla degil tatlı dilinle bezdir cilve mecbur olcak istediğin olsun istiyorsan gerçi herkez bu şekilde degil ama bir cok erkek gazla calışır aslan kocam kaplan kocam diye diye sonunda tamam der elbet bide destek al birilerinden esinin kafasına gırsınler iyice