Kızlar 1 senedir eşimin penisin hissizlik sorunu vardı yani boşalıyor herşey normal ama boşarlırken eskisi gibi zevk alıp rahatlayamıyordu tam başında his kaybı vardı neyse ikna ettim doktora gitti doktor bakmış etmiş bu geçmez demiş hiç
Tahlil vs yapmamış. Eşime başka kadınla ilişkin oldumu denedin mi demiş eşim de yok evliyim ben demiş adam muayene etmiş ereksiyon sorunu varmı demiş yok deyince gülmüş brşey yok geçmez bu vurgeç demiş. Resmen eşimi başkaları şle yatmayı önermiş böyle birşey olabilir mi yaaa nasıl sinirim bozuldu. Birde bu doktoru ben buldum iyiymiş diye. Tahlil bile yapmadığı gibi öneri vermiş pislik
Doktorun dedikleri
Cikolatali-waffle o nasıl doktor ya dalga geçiyor gibi
Pembetilki ya hiç sormayın başka doktora git dedim eşime oda doktor geçmez bu dedi diyo anlardı az çok diyor gitmicrm başka doktora vs dedi. Birde sinir oldum vurgeç ne demektir yaa bika kadınlarla yat demiş resmsnu
Cikolatali-waffle oha nasıl bir doktor bence şikayet edin ciddiyim. Esin ne dedi bu konuya
Cikolatali-waffle ben o adamın okuduğu mektebin taaaaaaaaaaaaaa
Brvnonk bulduğun doktor dedi biraz sinirlenmiş tahlil fln yapmadı diye. Vurgeç konusunda da güldü napsın ben sinir oldum diye daha da güldü
Brvnonk nereye şikayet edebilirim acaba?
Olivetti giidp saçını yolasım var p derece ya verdiği akla bak. Birde insan bi tahlil vs yapar vitamin vermiş yollamış
Cikolatali-waffle Allahim ya lafa bak valla şikayet etsen olur ha
Brvnonk hastaneyi arayıp ağzıma geleni sayayım diye düşündüm aslında ama şikayet edebileceğim başka yer var mıdır ki?
Cikolatali-waffle Olmaz mı ya araştır öyle şey mi olur eşimi resmen başka kadınlara sürükledi sorunu çözmedi gibisinden ilk bı başka doktora daha gitsin söylesin ona da
Brvnonk daha gitmem doktora diypr ama ikna etmeye çalışcam başka doktora daha göndercem mutlaka
- Düzenlendi
Cikolatali-waffle peki doktora gittiginden eminmisin bana sallıyor gibi geldi
Cikolatali-waffle cimere şikayet edebilirsiniz ben bi doktoru etmiştim 3-4 güne geri dönüldü
Birisii eminim elbette eşim yalan konuşmaz pek ayrıca e nabızdan da baktım çıkıyor gittiği teşhisi reçeteleri
delibirii tik ederim edeceğim mutlaka
Cikolatali-waffle yerinde olsam her yere şikayet ederim peşinide bırakman
KirmiziOjeli cimere şikayet edeceğim şimdi düşündükçe sinirim geliyor
Cikolatali-waffle arayın sağlık bakanlığı ve cimere tarafımca şikayet edeceğim sizi ayrıca hastane başhekimliğinizede şikayet dilekçesi göndereceğim. De vurgeç nasıl bi tabir bu ne pervasızlık
Vurgeç ne?