Adamasali bnde çok takıyorum herseyi ama ben insanların düşüncelerini çok takıyorum bana söyledikleri şeyleri hayatımı mahvedecekler mi diye ve herkesten uzak kalmak istiyorum. Senin için birsey söylemek isterim ki icini rahat ettir kendini üzme hiçbir zaman şöyle düşün eger ben öğrenmeseydim aldattığını haberim olmasaydi iyiydik bu düşünceler olmayacaktı aldattıysa da kendini aldattı beni degil diceksin. Evet çok zor bi durum Allahim birdaha yaşatmasın sana da ve bizlere de yaşatmasın. Sevdiğini paylaşmak istemez hiç kimse ama geçmişi düşünüp de bunalıma girme suana bak sana yaklaşımlarına bak nasıl iyi davranıyor mu aranızda ki sevgi saygı nasıl mesela bunlara bak. Herkes hata yapabilir önemli olan pisman olması ders çıkarmış olması. davranışlarında sıkıntı varsa bu ince düşünmelerin eskiyi hatırlamaların normal derim ama bunun dışında çok geçmişte yaşama. Umarım aranız eskisinden de çok daha iyi olur Allahim yuvanıza huzur mutluluk versin birbirinize de sadık olmanızı nasip etsin insallah cnm ❤️❤️🌹