Janna Durağanlık günü olmadan da hamile kalınıyormu mesele reglin 2 gün öncesinde korunmasız ilişkiye girildi
SuPerisi0 Kalınabilir tabikide . Doğurganlık günlerinde sadece daha cok şansı oluyo diger günlerdede kalinabilir
Janna SuPerisi0 :(( sağol canım bebeğim yeni 1 yaşına girdi o yüzden hemen hamile kalmak istemiyorum hayırlısı olsun
SuPerisi0 Janna Aa insallah kalmazsin canim cok erken daha benimkide yaşına girecek bende korkuyorum..😑
SuPerisi0 Janna ne gibi careler uyguluyosun bunun için ben dikkat ediyorum przv ve geri cklme yontemiyle. Guvenmiyorum
Janna SuPerisi0 sadece geri çekilme ile korunuyoruz erkeklere güven olmuyor 2 gün önce ilişkiye girdik eşim tutamadı kendini 🙄
SuPerisi0 Janna Ah kalmazsin insallahbekle bakalim az kalmis bizde 2kere bu durumu yasdaik bir sene icerisinde 2sindede olmadi şükür 😄
Zehraak Janna Of bu durumu bizde yaşadık. Diğer ayı bekliyorum. Bebeklerimiz çok küçük umarım kalmayız
SuPerisi0 Zehraak Aynen 😅😅birinde adetim yeni bitmisti bittigi gun şehir dışından gelmisti tutamadik birindede benden habersiz oldu cok kizdim ama olmadı şükur sizde kalmayin insallah😄
pina SuPerisi0 bebeğin küçük olduğu için şanslısın:) bende yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyorum olmuyor hoş daha bir defa denedim🙈
pina Janna rahat ol o zaman 14/15. günde yumurta düşüyor sadece o hafta hamile kalma şansın var, ben geçen ay yumurtlama haftasında korunmasız ilişkiye rağmen kalmadım🤷🏻♀️
Zehraak Ama eğer korunmasız ilişkiye 2 gün önce girdiyseniz bu ay belli olmaz diye biliyorum. Yoksa adetin gelmeden 2 gün önce mi gitmistiniz
Janna pina evet yumurtlama zamanını iyi tutmak lazım benimde evlendikten 2 yil sonra bebeğim oldu siz Allaha dua edin Allaha tevekkül edin sürpriz bi şekilde hamile olduğunuz fark edersiniz zamanı gelince :))